na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Arrivals
22.11.2018.

THE FORCE IS IN THE UTILITY

Ako nas je „The Ten“ kolekcija nastala u saradnji Virgila Abloha i brenda Nike, nečemu naučila, to je da je dekonstruktivizam jedan od najtraženijih pravaca među sneakerhead-ovima. I baš kada smo pomislili da je eksperimentisanju došao kraj i da su nam Nike-ovi dizajneri predstavili sve varijacije patika sa čuvenim logotipom – od modela na kojima je on vidljiv sa svih strana do potpuno novih grafičkih rješenja sa ovim prepoznatljivim detaljem – Swoosh se našao na jednoj od najpoznatijih silueta, Air Force 1, i ponovo pokrenuo lavinu oduševljenja.

Došao je trenutak da vam predstavimo novu, premium varijantu Air Force 1 Low patika. Poželite dobrodošlicu Nike Air Force 1 LV8 Utility, modelu inspirisanom dekonstuktivizmom Virgila Abloha, koji će definitivno obilježiti kraj 2018. godine.

Dostupne u crno-bijelim i maslinasto zelenim tonovima, Air Force 1 Utility, pored prepoznatljivog logotipa smještenog na bočnoj strani, u novom dizajnu imaju istaknute minijaturne logotipe, koji se ne nalaze samo na bočnim, već i na prednjoj strani patika. Ali, to nije jedina promjena u dizajnu ove sneaker legende. Spoljašnjost i unutrašnjost su, u novoj Air Force 1 kolekciji, znatno izmjenjeni, dok poseban akcenat naizgled klasičnoj kombinaciji boja daju žuti detalji na peti.

Spoj glatke i vještačke kože na gornjištu zaslužan je za premium izgled ovih patika, mekani đon pruža udobnost svojstvenu svim modelima koji pripadaju Air-Sole zajedinici, dok gumena podloga garantuje stabilnost u različitim vremenskim uslovima.

Vrijeme je da otkriješ novu snagu Air Force 1 modela! Nike Air Force 1 LV8 Utility su patike koje se nose sa stavom i nema sumnje da će ove sezone postaviti nova pravila kreativnosti, inovativnosti i vrhunskog stila. Pronađi ih u našim šopovima ili online

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...