na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Arrivals
11.03.2019.

CHAMPION BRIGHTS LIKE NEON LIGHTS

Da li ste znali da neoni i zvijezde imaju istoriju dugu nekoliko milijardi godina? Neon nastaje u zvijezdama i to u jednom jedinom procesu! Zato i ne čudi što je riječ o jednom od najskupljih plemenitih gasova u cijelom periodnom sistemu elemenata.

Prirodni efekat koji stvara neon crvene je boje, dok u kombinaciji sa drugim supstancama može nastati i do 150 drugih boja. Zamislite tu rapsodiju! Njegovoj posebnosti doprinosi i podatak da je potrebna nevjerovatna preciznost da bi nastala čitava paleta, što ovaj gas čini još impozantnijim.

To su samo neki od razloga zašto su neoni bili naša inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije. Impresionirani specifičnim procesom njihovog nastanka, njihovom posebnošću i nevjerovatnim utiskom koji stvaraju, dizajneri brenda Champion stvorili su kolekciju koja će ovog proljeća zaustavljati saobraćaj i za kojom će se svi okretati.

Sa bogatim koloritom na pojedinačnim odjevnim komadima, upečatljivim dizajnom i primesama retro stila, nova Champion kolekcija za muškarce i žene pruža mogućnost kombinovanja i sa casual i sa sportskim, ali i sa elegantnim odevnim komadima, čineći da izgledate urbano i drugačije, jednom rječju – vanvremenski.

Duksevi sa kapuljačom i istaknutim Champion logotipom, majice asimetričnog kroja, donji dijelovi koji nas podsjećaju na one koje su devedesetih nosile najveće hip-hop zvezde – sve su to odjevni komadi koji će ovog proleća preplaviti naše Instagram feed-ove.

This Spring Champion brights like neon lights!

Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...
06.
Feb.
2019.
Arrivals
Da li znate da su devedesete u modnim krugovima označene kao decenija unisex-a? Pioniri, kada je riječ o ovom trendu, upravo su legendardni supermodel Kate M...