Kompanija Sport Vision d.o.o. je za svoje kupce pripremila specijalne pogodnosti – GIFT CARD/POKLON KARTICE koja Vam pružaju sasvim nove mogućnosti!

Od sada ćete imati priliku da uživate u sasvim novoj dimenziji kupovine. Obradujte sebe ili svoje najdraže kupovinom POKLON KARTICE koja će moći da se iskoristi u svim BUZZ šopovima. Pročitajte detaljno uputstvo u nastavku i budite bezbrižni sa Vašom POKLON KARTICOM.

Pogodnosti sa poklon karticom funkcionišu tako što prilikom dolaska na Buzz prodajno mjesto kupite poklon karticu i uplatite iznos kojim želite raspolagati na toj kartici. Mogućnost za uplatu željenog iznosa se kreće u okviru od 20,00KM do 1.000,00KM.

Poklon karticom možete kupiti bilo koji artikal iz raznovrsnog Buzz asortimana. Svi Buzz šopovi će imati istaknuto obavještenje o mogućnosti korištenja GIFT KARTICE, te samo na tim prodajnim mjestima karticu možete koristiti. Posebno je interesantna činjenica da kartica ima mogućnost višekratne upotrebe do potpunog iskorištenja iznosa. Rok važenja POKLON KARTICE je 12 mjeseci od dana aktivacije tj. kupovine poklon kartice. Vrijednost izvršene kupovine se automatski oduzima od vrijednosti na Poklon kartici.

Učinite kupovinu zanimljivom i obradujte sebe ili svoje najbliže specijalnim poklonom iznenađenja.

Mogućnost kupovine imaju fizička i pravna lica.

Više informacija o Gift card poklon karticama možete dobiti na:+387 55 247 267 ili na obustave@sportvision.ba

Pravila i uslovi korišćenja Poklon kartice