na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Arrivals
13.02.2019.

CONVERSE THE POWER OF ANTI-HEROS

Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustrašivo ponašanje mladih dobilo najboljeg saveznika. Gotovo da nema buntovnika koji ih do sada nije nosio i koji nije učestvovao u pisanju njihove istorije. A kakva je to istorija!

Raznovrsne siluete Converse One Star patika postale su simbol borbe protiv standardnog i tipičnog, simbol alternativnog lifestyle-a. Ovom statusu doprineo je i veliki broj mladih, koji su bili dovoljno samouvereni i smeli da pomeraju granice i postavljaju nove standarde jedinstvenog. Njihova dominacija nastavlja se i u ovoj godini, koja će više nego ikada pre slaviti antiheroje – one koji su rođeni da se zabavljaju, bez obzira na vreme i mesto, one koji se ne ustručavaju da pokažu koliko su autentični.

Converse One Star je sneaker klasik koji će vas savršeno pratiti na tom putu i odlično se uklopiti sa svakom vašom odevnom kombinacijom. Dostupan je u crnoj i tamno crvenoj varijanti i izrađen od prevrnute kože, koja takođe doprinosi njegovom vanvremenskom izgledu. Ni legendardna „jedna zvezda“ (One Star) nije mogla biti izostavljena, baš kao i plitki dizajn po kojem je ova silueta i više nego prepoznatljiva.

Converse One Star mogu se ekskluzivno pronaći u BUZZ šopovima i online.

It’s time to bring back the old school and make social consciousness prestigious again!

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
06.
Feb.
2019.
Arrivals
Da li znate da su devedesete u modnim krugovima označene kao decenija unisex-a? Pioniri, kada je riječ o ovom trendu, upravo su legendardni supermodel Kate M...