Za proizvode koje poručite u online prodavnici BUZZ možete odabrati:

  1. Click & Collect isporuku tj. besplatnu isporuku u neki od BUZZ maloprodajnih objekata u kom možete preuzeti svoju porudžbinu ili
  2. Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu koja je besplatna za porudžbine iznad 99 KM, dok se za porudžbine ispod 99 KM naplaćuje poštarina u iznosu od 9,95 KM.

1. CLICK & COLLECT

Click&Collect Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete u nekom od naših maloprodajnih objekata.

Da biste porudžbinu preuzeli u BUZZ maloprodajnom objektu po svom izboru, proizvode treba da kupite na sajtu www.buzzsneakers.ba tako što ćete:

  • Odabrati Način dostave - Click&Collect i maloprodajni objekat po svom izboru,
  • Odabrati Način plaćanja - Platnom karticom,
  • Obaviti plaćanje karticom i
  • Dobiti potvrdu o uspješnom kreiranju porudžbine i o uspješnoj rezervaciji sredstava na kartici.

Rok isporuke

Nakon evidentiranja porudžbine, Vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu email adresu stići će obavještenje o statusu porudžbine.

Ukoliko Vaša porudžbina sadrži više proizvoda koje ne možemo da obezbijedimo na jednoj lokaciji, može se desiti da cjelokupna porudžbina stigne u više pošiljki. Nakon što sve pošiljke pristignu u maloprodajni objekat po Vašem izboru i Vaša porudžbina se kompletira, poslaćemo Vam email obavještenje da možete preuzeti svoju porudžbinu u željenom maloprodajnom objektu.

Obavještenje možete očekivati u roku od 3-5 dana od dana kreiranja porudžbine.

Preuzimanje pošiljke

U emailu obavještenja da možete preuzeti svoju porudžbinu dobićete sigurnosni kod koji treba da pokažete na uvid ili izdiktirate zaposlenima u maloprodajnom objektu kao i rok do kada možete da preuzmete svoju porudžbinu.

Rok za preuzimanje porudžbine je 5 dana od momenta kada Vam pošaljemo obavještenje da možete da preuzmete porudžbinu.

Cijena Click&Collect isporuke

Click&Collect isporuka je BESPLATNA.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

2. REGULARNA ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon evidentiranja porudžbine, Vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu email adresu stići će obavještenje o statusu porudžbine.

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedjelje. Ukoliko Vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla koje ne možemo da pošaljemo sa jedne lokacije, porudžbinu ćemo Vam poslati u više pošiljki, a o intervalima dostave istih će vas obavijestiti kurirska služba. 

Preuzimanje pošiljke

BUZZ sarađuje sa kurirskom službom Euroexpress d.o.o.

Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 08-16h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite pozivom na broj 055/490-400 ili putem email-a online@buzzsneakers.ba.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cijena isporuke

Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 99 KM.

Za porudžbine ispod 99 KM trošak isporuke je 9,95 KM i biće iskazan na računu.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.