na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Arrivals
09.09.2016.

NIKE AIR MAX 90 PRM

Nike Air Max 90, prvi put je proizveden 1990. godine sa zvaničnim nazivom Air Max 3 u orginalnoj boji Hyvent Orange. Model koji vam sada predstavljamo je novo PREMIUM izdanje predviđeno za jesenju sezonu izrađeno od kože, tekstila i čvrstog platna.

Ovo Premium izdanje dolazi kao dio „Ale Brown“ paketa u kome se pored AM90 nalaze i modeli BWAM95 i Air Huarache. Cijelim paketom preovladava Midnight Navy boja i detalji braon boje po kojoj je cijeli paket dobio naziv. Svi modeli izrađeni su od istih materijala, a paleta boja nas lagano priprema na to da jesen uveliko kuca na vrata.

Air Max 90, patika dizajnirana da zadovolji potrebe trkača pre 26 godina, prevazišla je svoju namenu i zauzela mjesto među najpopularnijim lifestyle modelima današnjice. Silueta je pratila sve tehnološke inovacije, kako đona tako i gornjišta, ali se uvijek vraćala svom izvornom izdanju.

Novo izdanje izrađeno je od PREMIUM materijala koji model čine čvrstim i u isto vrijeme i udobnim, a kako je model namijenjen za jesenju sezonu ovo toplo gornjište daje savršenu klimatizaciju vašem stopalu. Za udobnost samog gazišta zadužena je Air Max komora u peti središnjeg dijela đona.

Nike Air Max 90 PRM ,,Ale Brown’’, zajedno sa Premium modelom iz ovog paketa  Air Huarache, potražite u BUZZ šopovima ili poručite online. 

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...