na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Arrivals
12.03.2016.

Asics Gel Lyte V ''Indian Ink''

Asics Gel Lyte V prvi put je predstavljen svijetu 1993. godine. Mnogi od vas već znaju štošta o ovom modelu i mnogi su imali priliku da ga kupe nekada davno, međutim, dosta dugo se nije proizvodio. Godine 2013. godine ASICS izlazi ponovo , u različitim kombinacijama boja i raznim kolabracijama. Danas u  gradovima poput Londona ili Berlina ovaj model ima visokokotiranu poziciju u SNEAKERHEAD kulturi kao i u kompletnoj streetstyle sferi.

Asic Gel Lyte ‘’Indian Ink’’ je definitvno jedna od patika koje imaju svoju priču.  Patika je skoro u cjelosti sačinjena od NUBUCK kože, sem dijela gdje su pertle koji je izrađen od brušene kože, što ukazuje na to da patika ima veliku čvrstinu i otpornost na habanje. Unutrašnji dio patike kao i jezik su iz jednog dijela u stilu mono-neoprenske čarape koja ima ulogu da čvrsto drži kompletno stopalo. Za OUTSOLE (donji dio đona) korištena je tehnologija AHAR, inače legura gume slabe potrošnje koja patiku čini dugotrajnom.

Najveći adut ASICS-a je skriven u samoj unutrašnjosti đona u dijelu koji pritišće peta. Tu se nalazi ASICS GEL PAD koji ima ATISHOCK ulogu. Svi dobro znamo da udobna obuća zlata vrijedi, a da je tako, potvrdiće vam još jedan jako bitan detalj a to je ASICS-P-GEL koji je smješten u prednje-srednjem dijelu đona. No, nije to sve što ovaj model čini tako izuzetnim. 

Takođe je važan i SABILITY CRADLE (čvrsti dodatak - legura plastike i gume u obliku slova U) koji petu drži stabilnom pri nošenju same patike. Da bi upotpunili udobnost ovog modela, kompanija ASICS se odlučila da za MIDSLOLE iskoristi tehnologiju SOLYTE. Legura samog materijala je dosta lagana, a karakteristike patika i dalje ostaju na zavidnom nivou. 

Gornjište patike je u tonovima tamnije plave boje koja podjeća na boju za tetoviranje na šta i samo ime CW-a ukazuje. Boja MIDSOLE-a je svakako zanimljiva jer se na osnovnoj bež, ili boji koja podsjeća na boju pijeska, nalaze tragovi i tačkice baš te ‘’INDIAN INK’’ plave, pa nam izgleda kao da je đon isprskan sa bojom za tetoviranje. Logo patike je kontrast cijeloj priči i dosta se izdvaja sa notom plave koja se čini kao boja mora. Baš zbog tih detalja i vajba koji odaje, PACK iz koga je ovaj model je dobio ime ''MALDIVES'' a napomenućemo i da je ovo jedan od dražih ASICS colorway-a.

Model potražite u BUZZ šopovima ili poručite online OVDJE a u nastavku pogledajte galeriju fotografija.

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...