na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Arrivals
27.09.2015.

NIKE AIR MAX 95 ULTRA JCRD

Nike Air Max 95 Ultra JCRD je najnoviji model čuvenog AIR95 iz 1995. godine kojim Nike slavi 20 godina od prvog izdanja. Za ovaj jubilej pored orginalnog izdanja nalik prvom Nike je rešio da izvši promjene u samom DNK ovog modela i proizvod tog rada je Ultra JCRD verzija.

Kao i prvi model Ultra je inspirisan ljudskom anatomijom,  za one koji imaju mašte đon predstavlja evoluiranu kičmu koja je osnov modela unaprijeđen novim materijalom i povećanom elastičnošću i na ovom modelu znatno lakši od predhodnog, gornji dio patike umjesto mišića koji prekrivaju rebra na starom modelu predstavlja cijelu anatomiju mišićne muskulature tijela a Flywire niti predstavljaju mekana tkiva koja povezuju i stabilizuju mišiće i organe.

Donji dio đona prekriven je prozirnom gumom koja je godinama korišćena na patikama za košarku, a predstavlja takozvani ICE odnosno ledeni đon koji onemogućava da patika prokliza na svim vrstama podloge. Kroz prozirnu gumu mogu se vidjeti komore Air Max Sistema, a sredinom donje stane đona proteže se plastična poluga koja održava balans između pete i prstiju i svojim izgledom predstavlja pršljenove kičme. Na jeziku koji je jedini dio vijeran prvom izdanju nalazi se 3M reflektiv materijal kao i na peti patike.  Kako dizajner ovog modela Ben Yun kaže u Nike ga je dovela sloboda misli i izražavanja tako da i ovaj model predstavlja upravo to. 1995. godine dizajner Sergio Lozano napravio je revoluciju u domenu sportske obuće prvim izdanjem, a sada 20 godina kasnije na temeljima njegove ideje Ultra JCRD ponovo podiže ljestvicu za jedan stepen više. Nike Air Max 95 Ultra JCRD  modele možete uskoro potražiti u našim šopovima ili poručiti putem sajta.

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...