na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Arrivals
22.12.2017.

Nike Nocturne Collection

Nike je ove godine pokrenuo Force is Female kampanju koja za cilj ima da podstakne ženje da pokrenu svoju unutrašnju energiju u ostvarenju ciljeva i budu najbolja verzija sebe u svakom trenutku. 


Dio kampanje je i „Black Patent“ premium kolekcija koju čine modeli Special Field Air Force 1, Air Force 1 Low , Air Max 95 i Cortez. Modeli su izrađeni od „Patent“ – poznatije kao lakovane kože, balističkog platna i sintetičkih materijala. .


Crna lakovana koža daje luksuzni efekat, a ima za cilj da dočara ljepotu i snagu ženske populacije.
Predvodnik ove kolekcije je model Special Field Air Force 1 kojim se legendarna basketball silueta transformiše u Hi-Fashion obuću inspirisanu vojnom estetikom. Uz model dolazi i specijalno dizajnirana SF torba izrađena od balističkog platna sa ručkama koje su inspirisane kopčama sa modela koje su izrađene od vojnog Paracorde kanapa. 
Ova premium kolekcija namjenjena je za sezonnu jesen/zima, pa su korišćeni materijali namjenjeni da održe toplotu stopala u hladnim zimskim danima. Crna boja ostavlja mogućnost kombinovanja u svim odjevnim kombinacijama, a na vama je samo da izaberete siluetu koja odgovara vašem tipu ličnosti. Modeli su ekskluzivno dostupni u BUZZ SNEAKER STATION šopovima. 

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...