na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Arrivals
09.10.2017.

Club C 85 Melted metal

Reebok Club C model patika prvi put se pojavio davne 1985. godine, a debitovao je kao patika za tenis. Nije prošlo mnogo vremena, pa je već devedesetih ovaj model postao i neizostavni dio street style kulture. Nakon više od 30 godina, Reebok predstavlja novu, ekskluzivnu i limitiranu seriju patika za dame - Club C 85 Melted metal. 

Riječ je o unapređenom modelu koji daje novi značaj ovom vanvremenskom Classicu. Club C 85 Melted metal inspirisan je upravo koloritom i sjajnom teksturom rastopljenog metala što ga čini idealnim komadom za predstojeću sezonu. Đon dvostruke gustine osigurava stabilnost, dok mekano kožno gornjište sa prepoznatljivim retro Reebok logotipom pruža vrhunski kvalitet i udobnost. 

Svojom minimalističkom pojavom, Club C model patika godinama je bio omiljen ljudima od stila, dok danas svojim redizajniranim izgledom osvaja nove generacije koje se izdvajaju samopouzdanjem i kreativnošću. Gigi Hadid je pravi predstavnik mlade generacije, a svojom pojavom na jedinstven način oslikava spontan, ali snažan duh Club C 85 Melted metal modela patika.  

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...