na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
19.07.2017.

It's all about the balance

Imam neku čudnu potrebu da sve što radim bude u savršenoj ravnoteži.


Nikad nisam volio ništa pretjerano, previše, napadno, natrpano, Lejdi Gaga, Denis Rodman momenat... Samo balans. Jednostavno je.

Biti umjeren i skroman u svemu što radiš je odlika velikih ljudi. Steve Jobs je recimo jedan od onih kojima razmetanje i upadanje u oči nije neki faktor u životu, iako je, i te kako imao načina, sredstava i razloga da bude u centru pažnje.

Inače, Stivi je bio strava batica po još jednoj stvari. Furao je New Balance gilje. 


Nedavno sam izgubio djelić sekunde razmišljajući o tome koje patike nikada nisam imao u svojoj kolekciji i kojima bi možda trebalo dati šansu da se nađu u mom ormaru. Ili gdje god se već čuvaju patike...

Zasukao sam rukave, osedlao google, skoknuo do Buzz online shop-a i shvatio da zapravo nikada, čak ni kao mali, nisam imao New Balance.

Brend koji postoji više od sedam decenija i čija je najveća karakteristika kvalitet same patike u posljednje vrijeme baš praši sa dizajnom.

Recimo Balance bebice „574 sport‟ je model koji je sklopljen još osamdesetih, a namjenjen je da premosti jaz između sportskih patika i patika za šetnjicu.

Ovih dana, čuveni „574‟ je dobio svoj futuristički redizajn, svježu pjenu u đonu i najbitniju stvar – Lexa kao vlasnika modela.


Zaista, čim sam ih obuo i prošetao shvatio sam zašto imaju reputaciju preudobnih i najkvalitetnijih patika. Zahvaljujući netradicionalnoj konstrukciji jezika stopalo samo sklizne u patiku, a noga ostane prilično fiksirana, što dodatno olakšava meni svojstven način kretanja. Ples u njima me je učinio lakšim nego što inače jesam, ako je to uopšte ikako moguće, uzimajući u obzir moju super light kategoriju.

Još jedna strava stvar oko ovog 574S modela patike je i to što je unisex, pa mogu da je nosim čak i onda kada se oblačim kao žena.

Pa nije ni Steve Jobs blesav.

Lex

Slični članci