SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite benefite kupcima u Buzz prodavnicama kao i na online shopu BUZZSNEAKERS.COM

SPORT&BONUS kartica je besplatna i možete je dobiti za manje od dva minuta u Buzz prodavnicama ili se možete registrovati na sport&bonus sajtu i preuzeti karticu u bilo kojoj Buzz radnji.

Šta sve dobijate sport&bonus programom?

  • Bonus dobrodošlice - Dobijaš 5% popusta odmah na prvi račun po učlanjenju u program
  • Bonus uz svaki račun! Koristite Vašu SPORT&BONUS karticu prilikom svake kupovine i ostvarite popust na narednu kupovinu.
  • Što više kupuješ – veći bonus ostvaruješ! SPORT&BONUS kartica Vam omogućava da sakupljate bodove i što više bodova sakupite veći bonus ostvarujete. Bodovi dobijeni prilikom jedne kupovine važe 6 mjeseci.
  • Sniženo uz Sport&Bonus - Potraži proizvode koji su svaki dan sniženi samo uz SPORT&BONUS karticu.
  • Specijalne ponude, prvi za sniženja, rođendanska iznenađenja i mnogo drugih benefita...

Pročitajte pravila SPORT&BONUS programa.

 

GDJE UNOSIM BROJ KARTICE?

Broj kartice unosiš na korpi pošto u nju dodaš jedan ili više proizvoda. Kada uneseš broj kartice neophodno je da klikneš na dugme POTVRDI kako bi se benefiti preračunali.

Ukoliko je vrijednost Vašeg popusta iznad 5 KM, imaćete dodatni korak za verifikaciju kartice koji je namijenjen da bismo pojačali sigurnost vaše kartice.

Verifikaciju kartice radite prateći sljedeće korake:

  1. Klikom na dugme POŠALJI TOKEN stići će Vam SMS poruka na broj telefona na kojem je registrovana Vaša Sport&Bonus kartica;
  2. U polje TOKEN treba da unesete kod iz poruke koju ste dobili (potrebno je unijeti kod tačno onakav kakav ste dobili, sa svim velikim/malim slovima);
  3. Potrebno je potvrditi token klikom na dugme POTVRDI TOKEN.

Nakon što kompletirate ove korake, popust će se uredno obračunati.

KAKO MOGU DA VIDIM KOLIKO SU SNIŽENI PROIZVODI UZ SPORT&BONUS?

Proizvod treba da dodaš u korpu, uneseš svoju karticu u sekciju SPORT&BONUS kartica i klikneš na dugme POTVRDI.

Korpa će se nakon toga osvježiti i u njoj ćeš vidjeti cijenu proizvoda sniženu uz SPORT&BONUS.

 

DA LI DOBIJAM BODOVE ČIM UNESEM KARTICU?

Ne. U trenutku kada uneseš karticu i klikneš na dugme POTVRDI sistem će samo preračunati potencijalne benefite na osnovu tvoje korpe. Tek kada klikneš na dugme POTVRDI na dnu stranice i uspješno kreiraš porudžbinu, sistem će rezervisati bodove na osnovu tvoje kupovine.

 

Nakon 20 dana od kreiranja porudžbine, ukoliko nisi inicirao povrat kupljenih proizvoda, bodovi će ti biti na raspolaganju.

KAKO MOGU DA ISKORISTIM BODOVE KOJE SAKUPLJAM?

Nakon svake kupovine u radnjama ili na webshopu partnera programa član osvaja 1 bod na svake potrošene 2.5 KM. Svaki dobijeni bod (bonus) se u zavisnosti od trenutnog statusa člana, konvertuje u 5, 7, 10, 15 ili 20 feninga popusta za narednu kupovinu i bilježi na SPORT&BONUS kartici.