na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
22.04.2024.

OSVJEŽI SVOJ STIL UZ SAMBA, GAZELLE I SPEZIAL

Kako tebi zvuči kreativnost inspirisana proljećem u novim adidas patikama? Nama se čini da nema boljeg načina da ove sezone osvježiš svoje autfite i podigneš stil na nivo originalnog i drugačijeg. Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial patike moći da vidiš u nevjerovatnim modnim izdanjima. Nosiće ih na gradskim ulicama trendseteri uz klasičan blue jeans i bijelu majicu, uz “malu crnu haljinu” i torbicu sa efektnim i elegantnim detaljima, ili uz omiljenu adidas trenerku. Jer, one idu uz sve! Da – baš sve, što ih čini must-have modelima za ovo proljeće. Svoj povratak na scenu su najavile u velikom stilu, pa hajde onda da se prisjetimo kako  je sve počelo.

Dizajnirane 1949. od strane jednog od osnivača adidas brenda, Adolfa Daslera, SAMBA patike su svoju prvobitnu namjenu pronašle na fudbalskom terenu, da bi danas bile prisutne na svakom. Ovo su “zauvijek udobne patike” sa ravnim đonom od gume i vrhunskim kožnim materijalima koje idu uz baš sve što obučeš. Za razliku od Sambe, istorija GAZELLE modela počinje nešto kasnije, tačnije 1966. godine. Lagane i udobne, Gazelle su od patika za trening i rukomet postale omiljene lifestyle patike koje danas možeš da vidiš na podijumima, modnim pistama i skejt parkovima širom svijeta. I još jedan model koji je sedamdesetih godina prošlog vijeka ostavio svoj pečat u svijetu sporta – SPEZIAL, elitna patika za rukomet koja je zahvaljujući razigranim bojama, klasičnom obliku i eleganciji, svoje uporište pronašla u svijetu mode.

Sva tri modela su dio Buzz ponude. Ako tražiš udobne, retro patike koje se uklapaju u svaki autfit, na pravom si mjestu. Posjeti najbliži sneaker station i osvježi svoju kolekciju adidas patikama koje vuku inspiraciju iz svojih sportskih korijena, a imaju streetwear nasleđe.

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.