na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Ready for spring with Chuck Taylor All Star Construct
Ready for spring with Chuck Taylor All Star Construct
News
04.05.2023.

Ready for spring with Chuck Taylor All Star Construct

Hej, da li znaš da je Chuck Taylor All Star Construct upravo stigao u Buzz?! Vrijeme je da se pokreneš u ritmu proljeća i da svoje autfite osvježiš baš ovim patikama. Evo i zašto..

Ovaj model je game changer, inovacija koja je pronašla svoje mjesto među kultnim Converse patikama i donela novi vibe dobro poznatom dizajnu. Evolucija Chuck Taylor-a se upravo dogodila! Construct je stvoren na klasičnim osnovama i nasleđu koje datira još iz 1980. godine. Uzimajući detalje dizajna od legendarnih košarkaških silueta, kao što su Pro Star i Star Tech, ove patike spajaju prošlost i budućnost na najbolji mogući način.

U to ćeš se uvjeriti već na prvi pogled! Njihov srednji đon doseže sve do gornjišta, obmotava ga i čini još izdržljivijim, dok EVA pena donosi udobnost i lakoću svakog koraka. Da, ovo su patike u kojima možeš da šetaš satima od jednog do drugog omiljenog mjesta u gradu, a da i dalje imaš osjećaj kao da hodaš po oblacima. Gumeni đon sa dijamantskom i herringbone šarom je udvostručen kako bi podigao tvoj stil na još viši nivo. Uz to, pruža sjajno prianjanje i izdržljivost, dok istovremeno doprinosi modernoj estetici ovih patika. Poluduboka silueta, klasično pertlanje, prošiveni detalji i prepoznatljivo Chuck Taylor brendiranje na bočnoj strani gornjišta ne mogu da prođu nezapaženo.

Za Converse, Chuck Taylor All Star linija je već dugo izvor inspiracije i rasta. Prihvaćena širom svijeta od strane kreativnih pojedinaca i ljubitelja originalnog stila, ova linija nastavlja svoj razvoj kroz najnoviji Construct model. Sigurni smo da će vrlo brzo zavladati ulicama svjetskih metropola i osvojiti i najzahtjevnije sneakerheads-e, pobornike street style-a i urbane kulture.

Neka ovog proljeća bude i neizostavni dio tvoje kolekcije! Usudi se da pomjeriš granice stila i smjelo zakoračiš u toplije dane. Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
03.
May.
2023.
News
Budi cool, budi original!