na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

ADIDAS CLUB ORIGINALS – KREIRAJ STIL PO SVOJIM PRAVILIMA
ADIDAS CLUB ORIGINALS – KREIRAJ STIL PO SVOJIM PRAVILIMA
News
03.05.2023.

ADIDAS CLUB ORIGINALS – KREIRAJ STIL PO SVOJIM PRAVILIMA

Dobro došli u klub! I to ne bilo koji, već onaj koji proslavlja ideju zajedništva, kreativnu energiju i originalnost mladih ljudi i svih ljubitelja brenda sa „tri crte“. Pomjeranje granica kulture današnjice kroz samoizražavanje, individualnost i slobodan duh je ono što inspiriše i pokreće najnoviju adidas Originals liniju za sezonu spring/summer 23. Ako i ti dijeliš ista interesovanja, iste vrijednosti, voliš da inspirišeš druge i da drugi inspirišu tebe, uživaš u svojoj individualnosti, ali njeguješ osjećaj pripadnosti zajednici, želimo ti dobrodošlicu u Club Originals!

adidas originals slika 1

Osvježeno novom energijom i inspirisano nasleđem, adidas Club Originals je mjesto okupljanja koje inspiriše kreativne zajednice i daje novi život row oldschool mestima. I sve to kroz tri kultne siluete – SuperstarRivalry i Gazelle. Ovi kasični modeli patika, koji su osvojili ljubitelje streetstyle-a širom svijeta, dio su nove Originals kolekcije. Prvobitno dizajnirani za košarkaške terene, ali proslavljeni u hip hop i skate krugovima, legendarni adidas modeli patika već decenijama oduševljavaju ljubitelje sneaker kulture i one koji smjelim načinom odijevanja žele da istaknu svoju autentičnost.

adidas originals slika 2

Svakoj generaciji je potrebna sopstvena ikona. Ne postoji veći klasik sa kojim možeš osvojiti svijet od slavnog Superstar-a koji je za kratko vrijeme doživio globalnu popularnost. Klasičan shell oblik je dizajniran za novu generaciju stvaralaca urbane kulture. Promijeni svijet u ovoj ikoničnoj silueti koja donosi klasičan i neprevaziđen izgled svakom autfitu.

adidas originals slika 4

A za one koji svom stilu žele da dodaju retro vibraciju, imamo sjajnu vijest – čuvena košarkaška patika osamdesetih se vraća na velika vrata! Model adidas Rivalry je premijerno predstavljen na parketu, da bi kasnije postao ikona među pankerima i skejterima. Danas, ova legendarna silueta je spremna da dominira svakodnevnim životom. Dodaj je svojoj kolekciji i oživi nostalgiju osamdesetih sa mekanim sintetičkim i kožnim gornjim dijelom, klasičnim đonom i frotirnom postavom.

adidas originals slika 4

Živi svoj život, bez obzira kakav je. Nikada nemoj pristati na kompromise u samoizražavanju, baš kao što to čini adidas Gazelle. Prvobitno dizajnirana za igranje košarke, ova patika je, zahvaljujući tebi, postala ikona. I to ona koja remeti status quo i gura kulturu ispred svega ostalog, korak po korak.

adidas originals slika 5

Biti originalan znači bez zadrške izražavati svoju kreativnost. Mi vjerujemo u kreativnost i slavimo je. Živi život u kojem ćeš kreirati ono što želiš, plesati kako želiš, razmišljati kako želiš i sanjati ono što želiš.

Budi cool, budi original!

Buzz tim

 

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.