na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

JOIN FORCES – NIKE AF 1
JOIN FORCES – NIKE AF 1
News
29.11.2022.

JOIN FORCES – NIKE AF 1

Hej, da li ste spremni za zabavu? I to ne bilo kakvu, već onu koja slavi 40 uzbudljivih godina putovanja jedne siluete kroz vrijeme! Od svojih početaka do danas, Nike-ova legendarna kreacija, Air Force 1, obilježava četiri decenije postojanja među ljubiteljima patika. Ovo je model koji ste sigurno bar jednom u životu imali na nogama i na koji prvo pomislite kada kažete „klasika“. Planetarno popularan, obožavan od strane pripadnika svih generacija i nezaobilazan u svakoj sneaker kolekciji, Air Force je danas sinonim za neprolazni sportski stil.

Teško bi bilo zamisliti svijet bez Air Force 1 patika. Složićete se, zar ne? Ako nastavimo da „kopamo“ po arhivi, vidjećemo da ni njihov tvorac, čuveni dizajner Bruce Kilgore, nije mogao da pretpostavi da će njegova inovacija doživjeti ovakvu ekspanziju na globalnom tržištu. Od svog nastanka davne 1982. godine, pa sve do danas, Nike Air Force 1 su prošle kroz uzbudljivo putovanje prepuno transformacija i izazova. Ono što je ostalo isto je prepoznatljiv, sada već legendarni dizajn koji je svoju prvobitnu scenografiju u vidu košarkaškog terena zamijenio urbanim gradskim ulicama. Prihvaćen od strane najpoznatijih NBA igrača osamdesetih, Force se polako izmješta sa parketa na ulice, da bi sredinom dvijehiljaditih u potpunosti osvojio američku hip-hop scenu, odakle nastavlja da širi svoj uticaj među kolekcionarima i pripadnicima različitih kulturnih pokreta. Danas je Air Force 1 zastupljen u gotovo svim segmentima savremenog načina života. Vole ga svi – sportisti, umjetnici, sneaker heads-i, modni eksperti, influenseri, TikTok-eri… Baš svi!

 

Buzz tim

Slični članci

15.
May.
2024.
News
Ali pazi – popust ne vrijedi za BUZZ exclusive artikle. Svi ostali komadi čekaju samo na tebe!
08.
May.
2024.
News
Pridružite nam se u proslavi našeg rođendana i uživajte u sjajnoj atmosferi, fantastičnim popustima i iznenađenjima koje smo za vas pripremili!
22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...