na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Back To School And Looking Cool
Back To School And Looking Cool
News
26.08.2022.

Back To School And Looking Cool

Iako je uskoro kraj raspusta, ne znači da je zabava gotova – naprotiv, ona tek počinje. Septembar je blizu i nakon uzbudljivih ljetnjih avantura, vrijeme je za povratak u školske klupe. Okupi svoju ekipu i pripremi se za nove izazove. Neka ova godina bude najbolja do sada!

Prvi dan škole je sjajna prilika za novi početak i treba ga iskoristiti na najbolji način. Sigurni smo da ti je nedostajala tvoja omiljena ekipa i da jedva čekaš da sa njom podijeliš sve dogodovštine, što znači samo jedno – vrijeme je za ponovno okupljanje u školskom dvorištu. Čeka te zezanje sa najboljim ortacima u pauzama između časova, partija basketa na prepunom igralištu, domaći zadaci i još mnogo toga što će svaki tvoj dan učiniti ispunjenim. Zato se prepusti euforiji koju septembar donosi i uživaj u svakom trenutku. Učini ovu godinu zabavnijom nego ikad – savladaj sve izazove zajedno sa svojom ekipom, ostvari još bolje školske uspjehe i kreiraj nove uspomene. Jer – Back To School Is Cool. I ne zaboravi da igramo u istom timu!

Kao i pred svaki polazak u školu, i ovog puta smo se potrudili da našu kolekciju za školarce učinimo što zanimljivijom. Ukoliko si ljubitelj autentičnog i urbanog sportskog stila, vjerujemo da ćeš uživati u modelima poznatih brendova koje smo pripremili za tebe. Obuća, odjeća i aksesoari iz naše Back To School ponude odišu smjelim kombinacijama boja i zanimljivim detaljima koji će istaći tvoj buntovnički stav i prikazati tvoju smjelu prirodu u najboljem svijetlu. Ne zaboravi da je svako drugačiji – pomjeri granice i ne dozvoli da tvoj stil ostane ukalupljen. Napravi svoj Buzz autfit za novi početak godine i odvaži se da pokažeš koliko si poseban/na.

Pronađi sve što ti je potrebno za jesenje dane i dominiraj sa svojom ekipom. Izaberi novu, omiljenu jaknu, trenerku, patike ili ranac u koji ćeš spakovati baš sve što ti je potrebno za aktivan dan. Nike, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Napapijri, Vans i mnogi drugi vodeći brendovi ti donose pravu inspiraciju kada je riječ o urbanim, cool autfitima. Najpoznatije siluete patika koje su must-have među urbanim trendseterima, odjeća udobnih krojeva i prijatnih materijala, kao i aksesoari dizajnirani da upotpune svaku kombinaciju, očekuju te u Buzz šopovima, kao i online. Čekiraj ponudu i odaberi svoje favorite za novu školsku godinu.

 

Želimo ti lijep i uspješan početak!

 

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.