na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

NAPAPIJRI SS22 COLLECTION: Izaberi svoje putovanje
NAPAPIJRI SS22 COLLECTION: Izaberi svoje putovanje
News
27.04.2022.

NAPAPIJRI SS22 COLLECTION: Izaberi svoje putovanje

Ako razmišljaš koji je najbolji način da izdominiraš svojim stilom ove sezone, na pravom si mjestu. Sada je trenutak da osvježiš outfit komadima iz nove SS22 NAPAPIJRI kolekcije i tvoje proljećne kombinacije dovedeš do savršenstva.

Inspiracija za ovu kolekciju dolazi direktno iz mjesta nastanka NAPAPIJRI brenda, Valle d’Aosta. Njegove boje, priroda i život na otvorenom inspirišu niz odjevnih predmeta iz nove kolekcije, koji slave povratak prirodi, slobodu i mobilnost.

NAPAPIJRI − posvećenost održivoj modi, dizajnu i inovacijama

Kolekciju odlikuje dinamičan dizajn, vrhunske, održive tkanine i inovativne završne obrade. Od 100% reciklažnog materijala, C2C Gold Certified® Cirkularne serije, do odjeće od Supima® pamuka − nova NAPAPIJRI kolekcija nastavlja da podržava posvećenost brenda održivoj modi i ističe je kroz dizajn i inovacije.

Ključna riječ za cijelu kolekciju je performans. Od gradskog života do planinske avanture, SS22 kolekcija donosi životnu udobnost i nosivost, sa paletom boja inspirisanih prirodom − od tamnozelene do ružičaste i zimski sive.

NAPAPIJRI kolekcija ujedinjuje upotrebnu, praktičnu i aktivnu odjeću kroz materijale i detalje − svestrane, lagane jakne i klasične prsluke od Cordura® pamuka, dukseve i majice od 100% Supima® pamuka. Sa moderno uklopljenim detaljima, ova urbana kolekcija razmatra mnoge mogućnosti prirode kao mjesta avanture i otkrića, a energetski duh je kanalisan i u majicama i duksericama sa motivima i printovima inspirisanim klabing kulturom 90-ih.

NORTHFAHRER − evolucija kultnog NAPAPIJRI Anorak stila

SS22 kolekcija donosi nesvakidašnju inovaciju − NORTHFAHRER, najnoviju interpretaciju anoraka u ikoničnoj NAPAPIJRI estetici. NORTHFARER elegantna, urbana jakna podiže naš stil na viši nivo. Napravljena je od vrhunskog, ekstra laganog Cordura® materijala za svestrane performanse, vodootporna je, otporna na vjetar i ne sadrži PFC. Inspirisana NAPAPIJRI korjenima, NORTHFARER jakna u svom modnom izražaju nosi obrise Mont Blanc-a i govori o autentičnoj povezanosti brenda sa prirodom, istraživanjem i njegovom energičnom, pionirskom duhu, dok se istovremeno uklapa i u najurbanije okruženje.

Ne zaboravljamo ni najpoznatiju NAPAPIJRI RAINFOREST jaknu koja nas i ove sezone oduševljava svojim print i klasik verzijama, kroz apsolutnu dominaciju detalja i jedinstvenog printa.

Bez obzira kako putovanje svakog pojedinca izgleda, NAPAPIJRI SS22 kolekcija je tu da svaki trenutak učini nezaboravnim.

Iskaži svoj stil kroz moderne i bezvremenske NAPAPIJRI komade i aksesoare različitih inspirativnih boja i prepoznatljivog dizajna. Uz NAPAPIJRI ponudu iz nove SS22 kolekcije budi ikona stila i kombinuj outfite u kojima ćeš se osjećati urbano i moderno.

 

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.