na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

The icon goes low - RUN STAR MOTION
The icon goes low - RUN STAR MOTION
News
24.02.2022.

The icon goes low - RUN STAR MOTION

Ostavite u prošlosti sve što ste do sada znali o formi i zakoračite u budućnost hrabro i odvažno u novim Converse Run Star Motion patikama. Predstavljamo vam model inovativnog, autentičnog i urbanog dizajna koji će obilježiti sezonu pred nama. U pitanju su ženske patike koje dolaze u plitkoj i dubokoj varijanti, a odlikuje ih ultramoderan međuđon u vidu platforme i platneno gornjište zasnovano na klasičnim osnovama.

Konačno pravi zalogaj za sve ljubitelje chunky siluete koji žele da istaknu svoje street style kombinacije na krajnje drugačiji način. Fluidne linije, kakve su se mogle vidjeti na sportskim terenima početkom dvehiljaditih, oslikavaju se kroz međuđon u formi platforme, spajajući tako sport sa visokom modom. Pored ekspresivne podloge kontrastnih, crno-bijelih tonova, tu je i gornjište u potpunosti sačinjeno od organskog pamuka koje svojim detaljima u vidu šavova, pertli i vintage logotipa sa unutrašnje strane jezika, podsjeća na legendarnu Chuck 70 siluetu.

Kada govorimo o izgledu, ne možemo da zaobiđemo ni gumeni đon sa prenaglašenim šarama na peti i prstima koje omogućavaju superiorno prianjanje, tako da u ovom modelu ne morate da razmišljate o stabilnosti. A ni o komforu, jer su srednji đon i unutrašnji uložak ispunjeni oblikovanom CX pjenom koja osigurava cjelodnevnu udobnost stopalima. Ovo je, sigurni smo, sjajna vijest za sve sneaker entuzijaste koji nezaustavljivo koračaju gradskim ulicama.

Redizajnirane za pokret, Run Star Motion predstavljaju novo poglavlje u samoizražavanju. Vrijeme je da krenete napred u društvu ovih sofisticiranih Converse patika koje će vam obezbijediti vrhunski osjećaj komfora, uz jedinstvenu platforma siluetu i odvažan, futuristički dizajn.

 

Run Star Motion modele možete pronaći u Buzz shop-ovima, kao i online.

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.