na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

PATIKE ZA NJU ILI NJEGA, S LJUBAVLJU BUZZ TI DAJE
PATIKE ZA NJU ILI NJEGA, S LJUBAVLJU BUZZ TI DAJE
News
14.02.2022.

PATIKE ZA NJU ILI NJEGA, S LJUBAVLJU BUZZ TI DAJE

Dan zaljubljenih je stigao!

Šta pokloniti voljenoj osobi? Čime je iznenaditi? Hajde da vam pomognemo.

U susret najromantičnijem prazniku, Danu zaljubljenih, odlučili smo da zaljubljene parove obradujemo putem zanimljive aktivacije u izabranim BUZZ radnjama (BUZZ šop u Banjaluci (Gospodska), Buzz šop u Trebinju i BUZZ šop u Sarajevu (Ferhadija)).

Svi zainteresovani imaju priliku da učestvuju u aktivaciji tako što će u gore pomenutim radnjama pronaći matching patike, odnosno jedan model koji imamo u veličinama i za nju i za njega. Priznajemo, zadatak nije lak ali vjerujemo da vašem zaljubljenom oku neće biti teško da pronađe modele koje smo izdvojili za parove :) Ukoliko vam se taj model svidi i odlučite da kupite sebi i voljenoj osobi, jedne dobijate GRATIS.

Za one koji ne pronađu matching modele ili im se ne svidi model koji smo izabrali za vas, obezbijedili smo popust od 20% za kupovinu dva ili više artikala iz naše ponude. Proslavite Dan zaljubljenih na najlepši način i obradujte sebi dragu osobu. Ne stidite se da pokažete ljubav, jer je ona ta koja nas inspiriše, ispunjava i nagrađuje.

Buzz tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.
03.
May.
2023.
News
Budi cool, budi original!
16.
Mar.
2023.
News
Ovo je priča o brendu koji već više od jednog vijeka proizvodi visokokvalitetnu odjeću za profesionalne i rekreativne sportiste.