na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

NAPAPIJRI FW21: Povratak brenda originalnom nasljeđu
NAPAPIJRI FW21: Povratak brenda originalnom nasljeđu
News
07.10.2021.

NAPAPIJRI FW21: Povratak brenda originalnom nasljeđu

I ove sezone budite spremni za nove izazove u novoj NAPAPIJRI kolekciji. Od moćnih Dolomita do inspirativnog Nepala, NAPAPIJRI FW21 kolekcija slavi ljepotu življenja na otvorenom kroz boje, oblike i materijale koji oživljavaju autentičnu vezu brenda sa prirodom. Od 100% reciklažne, C2C Gold Certified® serije, najnaprednijeg svjetskog standarda za bezbjedne, cirkularne i odgovorne materijale i proizvode, do ponude koja u svom sastavu sadrži vunu sa certifikatom NATIVA®, FW21 kolekcija spaja urbanu estetiku, inovacije, funkcionalnost i udobnost podržavajući posvjećenost brenda održivoj modi.

Da, NAPAPIJRI i ove sezone ostaje okrenut budućnosti i promociji širenja filozofije brenda – Choose Future. To je i način na koji NAPAPIJRI igra svoju ulogu u društvu.

NAPAPIJRI stil – bezvremenski, autentičan i jedinstven

Čisti, jasni oblici i svjetlost planina određuju karakter, dizajn, materijale i boje nove kolekcije. Paleta boja slavi prirodu i moćne nijanse nepalskog pejzaža kroz ponudu artikala u svijetlo zelenoj boji, boji pustinjskog peska, narandžastoj i curry žutoj u kombinaciji sa svijetlo ružičastim, crvenim i plavim tonovima.

Jakne su veliki fokus i ove kolekcije i jedan od najvažnijih osvrta na ponovno otkrivanje iskonske estetike brenda. Najpoznatija među njima je RAINFOREST jakna.

NAPAPIJRI nas je još jednom oduševio print i klasik verzijama omiljene Rainforest jakne kroz apsolutnu dominaciju detalja i jedinstvenog printa.

NAPAPIJRI RAINFOREST. Our Icon, Our Nature.

Udoban, savremen i svestran zimski saveznik, u potpunosti bez krzna i perja, zahvaljujući Thermo-Fibre™ punjenju, inovativnoj tehnologiji koja reguliše toplotu i u potpunosti mijenja punjenje perjem. Slavi anorak kao vrhunski stil NAPAPIJRI outwear ponude.

Ista udobnost, ista toplina, isti nepogrješivi duh otkrića, nepogrješivo spaja modu i funkcionalnost. Simbol pozitivnog duha i konstantne potrage za udobnošću, savršena zaštita od kiše i vjetra, sa i bez džepova. Sa Rainforestom priroda je naše igralište gdje svakodnevno pronalazimo inspiraciju i stvaramo autentične veze.

Iskaži svoj stil kroz moderne i bezvremenske NAPAPIJRI komade i aksesoare različitih inspirativnih boja i prepoznatljivog dizajna na koji ne možeš da ostaneš ravnodušan. Uz NAPAPIJRI ponudu iz nove kolekcije budi ikona stila i kombinuj autfite u kojima ćeš se osjećati urbano i moderno.

Želiš da vidiš više? Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije možeš pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

 

Buzz tim

Galerija

Slični članci

22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...
30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!