na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

News
21.09.2021.

CONVERSE X SPACE JAM : A NEW LEGACY

Sada je i zvanično!

Tune Tim je opet u akciji, a Converse je lansirao limitiranu kolekciju obuće prilagođenog dizajna. Duško Dugouško, Lola, Tviti, Patak Dača i Lebron Džejms su dio nove kolekcije Converse x Space Jam – Novo nasleđe.

Converse naglašava nadahnuće koje donosi sport kroz svoju posebnu ulogu u filmu i u novoj kolekciji se fokusira na osjećaj zabave!

Riječ je o kolekciji koja predstavlja najluckastiji Converse redizajn vaših omiljenih košarkaških modela. Košarkaško nasleđe utisnuto na Chuck 70 i Chuck Taylor All Star uparuje poznate košarkaške zvijezde sa animiranog terena. 25 godina nakon prvog dijela, Lebron i luckasti dream team vraćaju magiju za naredne generacije.

Duboke Chuck 70 su redizajnirane sa jedinstvenim detaljima – istaknuta slika tima, Lebronov potpis, animirani likovi sa unutrašnje strane i Converse logo sa karakterističnim fontom Space Jam. Dizajn je luckast, ali proizvođači su ozbiljni. Sa vrhunskim osjećajem i istrajnošću, koji svaki Chuck 70 čini jedinstvenim.

Sjajni dream team iz crtaća, takođe, oživljava basketašku klasiku, Chuck Taylor All Star sa kojom je sve i počelo. Poznato platno je okarakterisano digitalnim printom i cijelim Tune timom, koji njihovu filmsku slavu pretvara u stvarnost. Duško, Lola, Patak Dača, Marvin Marsovac i Taz susreću se na uličnoj klasici.

Kolekcija je dostupna u Buzz šopovima i online.

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.