na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
26.03.2021.

LET THE AIR MAX DAY 2021 CELEBRATION BEGINS

Priča o Air Max patikama vjerovatno je jedna od najčešće ponavljanih u istoriji sneaker kulture. I kao da je nismo već dovoljno puta čuli, sa svakim novim release-om Air Max modela prisjećamo se kako je sve počelo, kako je teklo i kako to izgleda danas, u vremenu modernih tehnologija i društvenih mreža, kada sve brzo zastarijeva. Sve, ali ne i Nike Air Max!

Nose ih i starije, ali i mlađe generacije. I oni kojima su te patike devedesetih godina predstavljale statusni simbol, raritet, nešto što se želi i ne tako često ima, i oni koji su u Air Max patikama pronašli svog saveznika i saputnika za sve avanture i buntovničke ideje, oni koji vole da ih nose i ističu kao statement detalj modnih i street style izdanja, i oni koji su o Air Max modelima tek nedavno saznali.

Nije važno kojoj grupi pripadaš – važno je da si dio istorije koja se još uvijek piše.

Mjesec mart je i ove godine posvećen Air Max patikama. Novi koloriti dobro poznatih silueta – AM90, AM95, AM Plus, AM270 i drugi, sada su upotpunjeni novim modelom čije ime govori samo za sebe. U pitanju je Air Max Viva, patika koja odiše futurizmom u svakom smislu te riječi i ponovo pomjera granice inovativnosti i dizajna. 

Namijenjena je i inspirisana svakom ženom na ovom svijetu. Tome svjedoče njen izgled, kalup koji je potpuno prilagođen ženskom stopalu, ali i nevjerovatna udobnost koja daje još više samopouzdanja i smjelost da se osvoji cijeli svijet.

Zahvaljujući kombinaciji kvalitetnih i atraktivnih materijala na gornjištu, plišanoj unutrašnjosti patike koja obavija zglob, do detalja osmišljenom paternu i složenim, ali fenomenalno strukturisanim šavovima, nove Nike Air Max Viva su prosto savršene za svaku ženu. Jedinstvena konstrukcija zajedno sa novim, modernizovanim sistemom pertlanja, omogućava još bolji fit.

Novitet kod ovog modela jeste promijenjena struktura đona, koji je zadržao poznatu Air Max cushioning tehnologiju, ali je dodatno istaknut i modernizovan, što ove patike čine najboljim „pečatom“ svakog street style look-a.

Air Max Viva se mogu nositi uz sve, ali baš sve! Baš kao i svi drugi modeli Air Max patika.

Zbog toga smo i ovog Air Max Day-a, za ljubitelje dobro poznatih modela pripremili zanimljivu aktivaciju na @buzzsneakerstation Instagram profilu. Dovoljno je da imaš samo jedan Air Max par – to može biti bilo koji model – malo mašte i kreativnosti i tri cool autfita koja ćeš uklopiti uz svoje omiljene patike.

Snimi video, podijeli ga na svom Instagram story-ju i možda baš ti osvojiš najnovije Air Max patike. U nagradnoj aktivaciji mogu učestvovati i muškarci i žene, dok se sva pravila učešća nalaze ovdje (ubacujemo link bloga sa pravilima konkursa).

Ali, i to nije sve! Ovog Air Max Day-a, brend Nike te vodi na interaktivno putovanje širom svijeta i pomaže ti da otkriješ nevjerovatne zajednice i kulture inspirisane upravo Air Max patikama. Pridruži se ovom virtuelnom putovanju koje je već sada dostupno na platformi Air Max Day Worldwide.

Let the Air Max Day 2021 Celebration begins!

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.