na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
29.03.2017.

AIR MAX DAY 2017

Sarajevo je u nedjelju pored Berlina, Njujorka, Moskve, Sao Paola bilo još jedna metropola u kojoj se proslavio 30. rođendan jednog od najpoznatijih Nike modela patika – Air Max 1. Na slavlju na adresi Vilsonovo šetalište u prostoru MY FACE, BUZZ i Nike Shop organizovali su brojne aktivnosti za ljubitelje i zajedno obiležili najvažniji dan u sneaker kulturi.

Svi koji vole Air Max, juče su od 12h do 20h prošetali svoj omiljeni par, a Air Max Day okupio je i brojne ličnosti iz javnog života, među kojima su Zlatan Hajlovac aka Kontra, Tibor i Kazo aka Digital Seekers, DJ Jasmina, Srđan Demon,

Cio Air Max Day obilježen je izložbom najnovijih i najstarijih Air Max patika, balonima koji su otvorili cio događaj, SNKRS REFRESH kornerom u kojem su svi koji očiste patike, zamjene petrle dobili na poklon i torbe KISS MY AIRS i AM bedževe.

Mjesec Air Max-a i dalje traje i odlučili smo da aktivaciju JUST GOT ’EM produžimo i tako svima  koji imaju svoj omiljeni AM model omogućimo da učestvuju i osvoje 300,00KM poklon vaučer.

Šta je potrebno da uradiš do 5.aprila:

-fotkaj svoj omiljeni Air Max model u ruci/rukama

-na svoj otvoreni profil Instagram ili Facebook okaci fotku uz svoj Air Max slogan, misao, ideju, rimu i taguj @buzzbih uz #justgotembih #kissmyairs #buzzbih

Najkreativnija fotka i copy osvojiće poklon vaučer u iznosu od 300,00 KM za kupovinu brenda Nike u BUZZ-u. Pobjednika će odabrati Nike i BUZZ tim.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija sa Air Max Day-a.

Vidimo se sledeće godine!

Slični članci

15.
May.
2024.
News
Ali pazi – popust ne vrijedi za BUZZ exclusive artikle. Svi ostali komadi čekaju samo na tebe!
08.
May.
2024.
News
Pridružite nam se u proslavi našeg rođendana i uživajte u sjajnoj atmosferi, fantastičnim popustima i iznenađenjima koje smo za vas pripremili!
22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...