na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
19.01.2021.

BREAKING: Winter Station is Colorful This Year

Ko kaže da zima mora biti striktno u svijetlim i tamnim tonovima? Da, pada snijeg i da, hladno je, ali to ne znači da tvoja kolekcija obuće i odjeće treba da „pati“. Ako nas pitaš, ova zima je sva u neon nijansama – i to neon plavoj, zelenoj, ružičastoj i ljubičastoj, što znači da je i tvoj omiljeni Winter Station u svoju zimsku kolekciju uvrstio koloritno i stilski najatraktivnije modele poznatih brendova.

Nećemo poricati, ima tu i klasičnih komada i silueta koji su prosto all time favorite, ali nama pažnju posebno privlače modeli koji nisu tipično zimski, ali se taaaako dobro kombinuju i ističu da ne možemo da im odolimo.

Odakle krenuti? Od neon zelene poluprovidne Nike ženske jakne koja savršeno stoji i uz bijeli duks ili bijelu majicu, dok preko nje sasvim slobodno možeš poneti puf jaknu u bijeloj boji, koja će ovaj komad samo dodatno istaći. Pitaš se koji je savršen par patika uz ovu kombinaciju? Nike Air Max ZM950, bez razmišljanja!

Nike Air Jordan u plavo-zelenim tonovima naš je winter favorite za muškarce. Nike Air Jordan Jumpman jakna u kombinaciji sa Jordan duksom i patikama Air Jordan 4 Retro SE savršeno se ističe i u dnevnim i u večernjim varijantama, pa možemo reći da je pun pogodak za fanove Jordan brenda.

I ostale Nike i adidas kombinacije, uz neizostavne Champion autfite upotpunjene Fila patikama, nikako ne treba da izostaviš iz svog garderobera. Izgledaju vanserijski i fenomenalno se kombinuju, što je dobitni spoj za istinske zaljubljenike u udobne, atraktivne i, prije svega, trendi odjevne komade, koji se ne ustručavaju da ponesu nešto novo i drugačije.

Ove zime, s posebnom pažnjom izdvajamo i odjevne komade za najmlađe. Dječaci u Jordan modelima i djevojčice u kombinaciji adidas trenerke i patika na pravi način upotpunjuju našu Winter Station priču, ali i cjelokupnu zimsku kolekciju koju možeš pronaći u svim našim šopovima ili naručiti online.

Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svjetski trendseteri – ne propusti priliku da ih baš sada uvrstiš u svoju sneaker kolekciju.

Buzz tim

Slični članci

22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...
30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!