na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
17.07.2020.

WE’RE LOOKING FOR THE COOLEST SCHOOL CREWS

Kada ti kažu da je tvoja ekipa iz škole cool, šta ti prvo padne na pamet? Po čemu se ona izdvaja od drugih, sličnih ekipa – koje su to male pobjede i uspjesi na koje ste svi zajedno ponosni? Odgovor na sva ta pitanja nam je potreban jer tražimo The Coolest School Crews – ekipe koje će biti lica nove Buzz Back to School kampanje.

Ukoliko misliš da ti i tvoja ekipa zajedničkim poduhvatima zaslužujete da uđete u uži izbor, pročitaj koje sve uslove treba da ispunite da biste svi zajedno postali lica naše nove kampanje.

Uslovi prijave za Buzz The Coolest School Crew kampanju

  • Ekipa koja se prijavljuje može da broji od 3 do 5 članova koji ne moraju biti iz istog odjeljenja ili škole, niti treba da budu ista generacija, ali je važno da su osnovci ili srednjoškolci. Zadržavamo pravo da odaberemo i ekipe koje imaju više od 5 članova, ukoliko nam se dopadne njihova priča.
  • Tvoja ekipa i ti možete biti članovi različitih timova, klubova i sekcija iz oblasti plesa, sporta, robotike, informatike, gaming-a, prirodnih i društvenih nauka, humanitarnog i ekološkog rada ili bilo koje druge oblasti u kojoj ste postigli neko značajno dostignuće.
  • Godine za prijavu ekipa nisu važne – važno nam je samo da ukoliko imate manje od 18 godina imamo odobrenje vaših roditelja ukoliko baš vas odaberemo za lica kampanje.
  • Lica Back to School kampanje mogu biti sve školske ekipe iz Bosne i Hercegovine, Srbije Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Bugarske, Rumunije i Albanije.

Koja dostignuća uzimamo u obzir prilikom izbora ekipa?

  • Prvo/drugo/treće mjesto na nekom državnom/regionalnom/međunarodnom takmičenju.
  • Organizaciju humanitarne akcije ili neke druge humanitarne aktivnosti za pomoć pojedincima, grupama ili organizacijama.
  • Doprinos zajednici/gradu/odjeljenju/školi na razlličite načine – radne akcije, čišćenje različitih djelova grada i druge društveno odgovorne aktivnosti.

Prijavu nam možete poslati na e-mail adresu buzzschoolcrew@buzzsneakers.ba. Imate slobodu da budete kreativni i da nam se predstavite na najoriginalniji način. Neka vaša prijava sadrži odgovor na temu: My School Crew is Cool because

Možete nam slati videe (sa TikTok-a ili neke druge platforme), fotografije i propratni tekst – bilo koji materijal koji će vas kao ekipu predstaviti na najbolji, najoriginalniji i najkreativniji način.

Prijave traju od 17. jula do 1. septembra 2020. godine.

Jedva čekamo da vas upoznamo!

Buzz tim

Slični članci

15.
May.
2024.
News
Ali pazi – popust ne vrijedi za BUZZ exclusive artikle. Svi ostali komadi čekaju samo na tebe!
08.
May.
2024.
News
Pridružite nam se u proslavi našeg rođendana i uživajte u sjajnoj atmosferi, fantastičnim popustima i iznenađenjima koje smo za vas pripremili!
22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...