na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
24.04.2020.

CAN’T STOP THE FEELING, ’CAUSE IT’S BUZZ’ 5th BIRTHDAY

Pet sjajnih godina je iza nas! Mnogo toga smo postigli, ali se ne zaustavljamo, već nastavljamo da pomjeramo granice sneaker kulture u regionu. Budi i ti dio naše rođendanske proslave!

It all started with a little BUZZ! Zvuči kao početak svake sjajne priče, zar ne? Tako je i naša počela prije 5 godina u Beogradu, kada je otvoren prvi i najveći sneaker station u Srbiji koji će, kako su godine prolazile, polako ali sigurno potvrditi svoje mjesto na samom vrhu sneaker kulture u regionu.

Jedinstvenim imenom i vrhunskom ponudom najnovijih i najtraženijih modela poznatih svjetskih brendova, postavili smo nove standarde i različitim aktivnostima, zanimljivim preporukama, upečatljivim kampanjama i saradnjama sa najvećim influenserima iz cijelog regiona, obradovali mnogobrojne ljubitelje patika. Oni i danas, s velikim nestrpljenjem, čekaju novitete u našoj ponudi, kako bi ih među prvima ponijeli.

A kako je sve to izgledalo na početku? Priče o najpoznatijim i, u tom trenutku najtraženijim patikama, pričali su prvi članovi BUZZ CREW-a – Danijel Kreško, možemo reći najveći kolekcionar i poznavalac patika u našoj zemlji; Minea Gracić aka Mimigrac, influenserka i marketing stručnjak; Boris Zovko  koreograf i plesač čija strast, posvećenost i ljubav koju pokazuje prema hip-hopu i sneaker kulturi ne prestaje da nas oduševljava; Selma Bijedić, dizajnerka sa jedinstvenim stilom odjevanja u koji smo i dalje zaljubljeni; Jasna Cikić, Danijel Vujanović

Ta lista se vremenom povećavala, pa su BUZZ CREW priče o najvećim aktuelnostima u sneaker svijetu, postale sadržaj koji se svake srijede s nestrpljenjem čeka na našem sajtu. Danas ih za vas pišu Ina Čano, Hana Velagić, Veličko,  Ivana Džamić Dživ, Marina Ćosić, Vojislav Panjković, Franjo Opačak, Akasha Musika, Iva aka Unicorn Domination, Antonija Lokvenec, Andreea Din i mnogi drugi.

Iz godine u godinu glavni smo pokretači i organizatori brojnih događaja koji čine okosnicu sneaker kulture. Među njima je i festival koji je prošle godine održan u Beogradu, a koji je nosio sufiks Powered by BUZZ!

U pitanju je Sneakervillenajveći regionalni festival patika, koji je već prve godine okupio više od 20.000 ljudi. Centar grada je toga dana bio premješten u Luku Beograd, a snovi koje smo sanjali od nastanka našeg koncepta konačno su postali java. Sneakerville je tako postao nova glavna destinacija ljubitelja patika iz cijelog regiona, a nama novi izazov da u narednim godinama budemo još inovativniji i bolji.

Svakog marta s velikim nestrpljenjem iščekujemo i zajedničkim snagama organizujemo proslavu rođendana jedne od najpoznatijih silueta brenda Nike. Ove godine smo Air Max Day – dan kada je svijetu otkriven prvi model patika sa vidljivim đonom, proslavili kroz zanimljive online aktivacije, a svih prethodnih na sjajnim cjelodnevnim aktivnostima širom regiona.  

Od početka smo i uz 2Hot4Stage Fest – najpoznatiji regionalni festival umjetnika objedinjenih oko hip-hopa i tzv. street kulture, ali i mnogobrojne druge festivale koji širom regiona promovišu okosnicu sneaker sveta.

Težnju da neprestano budemo inovativni i drugačiji, ispunjavali smo i različitim aktivacijama i kampanjama koje su s velikom pažnjom praćene prethodnih godina.

Možda najzapaženija među njima bila je Ready for School kampanja za koju smo okupili mlade odlikaše u različitim disciplinama, iz cijelog regiona. Nazvali smo ih Buzz Golden Kids, jer to stvarno jesu, a oni su nam u intervjuu koji su dali pokazali koliko su kul, drugačiji i jedinstveni.

Ali, ni tu se ne nazire kraj! Prethodnih godina bili smo uhvaćeni i u Deerupt mrežu, birali smo SAGE devojku, nagrađivali najkreativnije u Show Your Buzz aktivaciji, u velikom stilu uveli brendove Champion i FILA na naša vrata, predstavljali nove kolekcije i slavili svaki naš rođendan!

Tako će biti i ove godine, koja je za nas u znaku broja 5. Evo šta smo pripremili za ovaj naš prvi jubilej!

Pored popusta, do 40% na modele iz nove kolekcije, rođendan proslavljamo BUZZ B-Day Outfits Instagram Challenge-om. Kao što možete pretpostaviti, od vas očekujemo da budete veooma kreativni, da nam fotkate/snimite autfit koji biste nosili na proslavi našeg rođendana i objavite ga na svom Instagram profilu. Najkreativnije ćemo, naravno, nagraditi novim patikama i, nadamo se, unijeti pravi rođendanski duh u vaše domove. Sva pravila učešća u našoj rođendanskoj Instagram aktivaciji pročitajte OVDJE.

Don’t stop that feeling, it’s Buzz’ 5th birthday!

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.