na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
10.03.2020.

BACK FOR THE FIRST TIME SINCE ’96 – NEW BALANCE 850

Kada su se 1996. godine pojavile na sneaker sceni, patike New Balance 850 bile su ispred svog vremena. Zato i ne čudi što su dizajneri tog brenda odlučili da, u ovoj sezoni, mnogima omiljenom klasiku iz devedesetih daju new-school cool vibe. Kada to kažemo na umu prije svega imamo upečatljive kombinacije boja u kojima se on može pronaći, a koje mu prvobitno nisu bile svojstvene.

Sa spojem prevrnute kože, sintetičkog i prozračnog mrežastog materijala na gornjištu, koji je upotpunjen reflektujućim detaljima na peti i prednjem dijelu patika, nove New Balance 850 Retro Bring Back definitivno privlače pažnju na prvi pogled. Najzaslužniji za to su retro koloriti koji su obilježili kraj prethodne decenije.

Oni su najviše istaknuti na Tahitian Pink, uniseks silueti koja će na pravi način upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju koju ponesete ovog proljeća.

Dizajn nove-stare siluete koja je, prvi put nakon 1996. godine ugledala svjetlost dana, prepušten je Stephanie Howard i možemo reći da je doživio pravu renesansu. Iako suštinski nije značajno promjenjen, model New Balance 850 sadrži unapređen sistem pertlanja, ali i jedan potpuno atipičan novitet!

Sa novih 850-ica je, naime, uklonjen prepoznatljivi „N“ brending, koji se uvijek nalazi na bočnim stranama patike, što se dešava prvi put u istoriji brenda. Ipak, prepoznatljivi NB logotip ovoga puta nije izostavljen sa jezika i pete patika.

 

Pored Tahitian Pink, u našoj ponudi možete pronaći još nekoliko veoma upečatljivih silueta, među kojima se ističe i Vision Blue.

Nove New Balance 850 unisex modele pronađite u svim našim šopovima ili naručite online.

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.