na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
10.12.2019.

CHOOSE RETRO AND FIND YOUR ATTITUDE

Vrijeme je za pravi #StlylishThrowback, jer će se ove zime retro odjevni komadi nositi u potpuno modernom ruhu.

 

Polako se bliži kraj ove, 2019. godine, koju je obilježio povratak najvećih modnih trendova s kraja prošlog vijeka. Da, tokom 2019. smo doživjeli pravi #StylishThrowback, jer su poznati svjetski brendovi iz mjeseca u mjesec predstavljali najnovija izdanja svojih retro sneaker klasika, na koje definitivno nismo ostali imuni.

Nisu se samo sneaker klasici vratili na velika vrata! Comeback su doživjele i bomber jakne, crop top duksevi, šuškave trenerke sa detaljima na raskopčavanje, baggy duksevi...

Pripadnici generacija koje su odrastale devedesetih konačno su mogli da iz garderobera izvuku omiljene odjevne komade iz tog perioda, dok su oni malo mlađi imali priliku da zavire u retro kolekcije svojih roditelja. Choose Retro – moto je koji je definitivno obilježio cijelu 2019. godinu, a obiležiće i ovu zimu.

Uradite pravo malo modno istraživanje i ove zime se prepustite zvucima fanka i popa dok birate svoje street style odjevne kombinacije. Dok đuskate i prkosite hladnoći, birajte garderobu koja će na najbolji način istaći vaš stav i karakter, upotpunite je efektnim detaljima – interesantnim naočarima za sunce, kapama, kačketima, choker ogrlicama – a za sam kraj ostavite izbor omiljenih patika poznatih svjetskih brendova. Nike, adidas, Champion, FILA, Reebok, Puma biće samo neki od favorita ljubitelja patika ove zime.

Ko kaže da su hladni dani prepreka za stajliš odjevanje? Naša nova zimska kolekcija dokaz je da ona ne postoji! Odaberite retro favorite za ovu zimu & find your attitude.

Zimsku kolekciju poznatih brendova pronađite u svim našim šopovima ili naručite online.

Buzz tim

 

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.