na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
08.11.2019.

ADIDAS TRENDOVI KOJI ĆE OBILJEŽITI OVU JESEN

Svi zaljubljenici u modu pored basic odjevnih komada, ove jeseni u svoju garderobu dodaju sportske favorite koji spajaju udobnost i estetiku na najljepši način.  Već smo navikli da na ulicama grada vidimo stilski razigran kontrast patika i kaputa, helanki i košulja i raznih drugih kombinacija koje oslikavaju užurban tempo života praćen dozom nonšalantnosti.

Ove jeseni adidas je predstavio kolekciju koja standarde leženog odjevanja podiže na viši nivo uz zanimljive materijale, kombinacije boja i dodataka koji ne prolaze neprimjećeno.

CVJETNI UZORAK NIJE REZERVISAN SAMO ZA LJETNE KOMBINACIJE

Iako na sam pomen cvjetnog uzorka prvo pomislimo na ljetne dane, ovaj romantični i ženstveni trend nosiv je i u jesenjim izdanjima. adidas ga je u svoju kolekciju interpretirao dodajući ga duž pruga na trenerci pokazujući da sportski komadi odavno prelaze titulu basic komada nosivih samo u teretanu. I ne samo to, ovaj odjevni komad suptilno ce razbiti monotoniju i postati kandidat za street style izdanja. Kombinujte ga uz jaknu u jarkoj boji i kompletan look neutralizujte uz bijele patike. Neka nakit cijeloj priči doda lični pečat.

CRNO BIJELA IZDANJA SU STYLISH TRIK ZA DOTJERAN IZGLED

Ako želite kreirati look uz koji ćete uz malo truda izgledati elegantno i dotjerano, odgovor na vaš stilski upitnik upravo je kreiranje crno bijelih kombinacija koje uvijek izgledaju cool. Prednost ove kombinacije je činjenica da ostavlja snažan utisak bez obzira za koju priliku ga birate a obožavaju ga i muškarci i žene.

DUKSERICE U JARKIM BOJAMA

Kroz street style kombinacije dokazano je da je ovaj komad nosiv u skoro svim prilikama. Ove sezone popularni su modeli dukserica u jarkim bojama a mi predlažemo da ih nosite uz farke, jaknu i neutralne patike za ležerniji stil.

SPOJITE NESPOJIVO

Iako su sportski komadi bili rezervisani za sportske aktivnosti, danas su oni ravnopravni s modnim klasicima i iznova pokazuju svoju svestranost. Upravo zbog toga adidas nas inspiriše da izađemo iz naše zone komfora i započnemo stilsku igru pa tako duksericu rado kombinujemo sa suknjom u zanimljivom printu i statement ogrlicom.

Sve modele iz jesenje kolekcije brenda adidas pronađite u svim našim šopovima ili onlajn.

Slični članci

22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...
30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!