na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
03.09.2019.

REEBOK AZTREK 96: The Legend is Reinvented

Da li se i vama čini da je modni stil koji je bio aktuelan tokom devedesetih, decenije koja je umnogome promijenila domaću i svjetsku sneaker scenu, svoju autentičnost potvrdio tek u ovoj, 2019. godini? Tome nisu doprineli samo brojni noviteti, već i genijalna reizdanja sneaker klasika koji se nose više nego ikada pre. Jedan od njih je i Reebok Aztrek 96, model koji čuva nasleđe brenda prepoznatljivom, blago modifikovanom i unapređenom siluetom.

Sa kombinacijom tekstila i prevrnute kože na gornjištu, prvobitno bijele trkačke patike (da, Reebok Aztrek je bio namijenjen trkačima) upotpunjene su upečatljivim, retro koloritom, na kojem se izdvajaju ljubičasta, braon, narandžasta i tirkizno plava. I brending je diskretniji nego prije, pa daje poseban kontrast ovoj i onako glomaznoj silueti. Zašto da ne kada su tzv. ugly shoes apsolutni mush have!

Retro đon je na redizajniranoj silueti dodatno oblikovan i upotpunjen colorblocking detaljima zahvaljujući kojima se savršeno uklapa u temu devedesetih. X-forma patike sadrži dodatni sloj u prednjem dijelu, dajući joj još „ćoškastiji“ dizajn, dok je uklonjeni brending sa strane doprinio da minimalizam na novim modelima dobije potpuno novu dimenziju.

Uglađenije od njihovih prethodnika, nove Reebok Aztrek 96 unisex patike obojiće vašu svakodnevnicu vjetrovima prošlih vremena i doprinjeti upečatljivosti svih odjevnih kombinacija. Pronađite ih u našim šopovima i online.

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.