na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
15.04.2019.

SHINE A LIGHT ON NIGHT: WELCOME ADIDAS NITE JOGGER!

Mnogo je razloga zbog kojih je noć najinspirativnije doba dana. Kada padne mrak, a svetla grada se uključe, na scenu stupa jedna potpuno nova atmosfera kojoj mnogi ne mogu da odole. Ona je posebno privlačna umetnicama, a odnedavno i ljubiteljima patika, jer je upravo noć dizajnerima brenda adidas poslužila kao savršena inspiracija za stvaranje novih modela. Tako je nastao novi adidas Nite Jogger. Iako prvobitno zamišljena kao trkačka patika, ona je sada  kroz inovativnu, neponovljivu estetiku reintrepretirana u lifestyle model.

U pitanju je silueta koja spaja funkcionalnu tehnologiju i napredni dizajn i koja se, obasjavajući noćne kreativce, vraća na ulice metropola. Zahvaljujući njoj, dizajneri brenda adidas podsećaju da nikad nije kasno da ostvarite svoju viziju.

Nove Nite Jogger patike sadrže izuzetno lagan sloj izrađen od posebnog najlon materijala, koji karakteriše jedinstveno mekano tkanje. Hi-vis detalji, odnosno elementi sa visokim odsjajem, daju poseban akcenat čitavom gornjištu modela, dok s druge strane poseban komfor za noćno istraživanje pružaju BOOST pena, kao i izdržljivi gumeni spoljašnji deo đona. U kombinaciji, ovi elementi nude naprednu siluetu prilagođenu potrebama umetnika koji stvaraju 24/7. Dodatni detalj je poruka brzina noći, ispisana Morzeovom azbukom na spoljašnjem delu đona.

Adidas Nite Jogger patike mogu se pronaći u više različitih dezena u svim Buzz šopovima i online.

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.