na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

News
01.12.2016.

PROMOCIJA NIKE AF1 DUCKBOOT MODELA

Plato BBI centra u Sarajevu u subotu 26. novembra bio je mjesto gdje su građani imali priliku pogledati i testirati najnoviji model Nike patika, pod nazivom Air Force 1 Duckboot. I ovog puta, BUZZ SNEAKER STATION je privukao veliku pažnju javnosti i time nastavio da oduševljava istinske zaljubljenike u patike. 

Svi koji su u subotu bili ispred BBI centra imali su priliku testirati patike i dobro se zabaviti uz muziku koju je pripremio DJ kao i breakdance plesače. Mnogobrojnim posetiocima pridružili su se predstavnici medija kao i članovi BUZZ Crew-a, Minea Gracić, Jasna Siječić i Danijel Vujanović.


 

Air Force 1 Duckboot, model namijenjen za hladnije vremenske uslove, a osnovne karakteristike ovog modela su da je vodootporni gornji dio napravljen od kože s gumenim detaljima. Pruža zaštitu od raznih vanjskih elemenata tokom zime.
Meka unutrašnjost služi kao izolacija koja čuva toplotu stopala na nižim temperaturama. Neravan đon koji stvara trakciju na klizavom terenu, a takođe posjeduje i reflektujući detalj koji se vidi po mraku.

Svoj Nike Air Force 1 Lunar Duckboot model možete pronaći u BUZZ prodavnicama u Mostaru, Sarajevu, Banjoj Luci, Bijeljini i Tuzli. 

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.