na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
03.10.2016.

PROMOCIJA NIKE ROSHE 2 MODELA

SARAJLIJE UŽIVALE U NIKE ROSHE 2 ZEN KUTKU  

Organizovanjem promocije novih Nike Roshe 2 modela, održane u subotu 1.10., prodavnica BUZZ SNEAKER STATION još jednom je privukla veliku pažnju javnosti i time nastavila da oduševljava istinske zaljubljenike u patike. Ovog puta BUZZ Sneaker Station u Sarajevu pretvoren je u pravi mali zen kutak.

U jedinstveno opremljenom BUZZ Sneaker Station-u u BBI centru, prisutni su uživali u različitim čajevima i suši posluženju, a uz opuštajuću muziku i mini zen bašte, mogli su da dožive zen filozofiju koja stoji iza Roshe modela. Posjetioci su mogli i da se oprobaju u sastavljanju origami figurice – naravno patike, a najbrži učesnik je osvojio Roshe 2 Flyknit model!

Mnogobrojnim posetiocima pridružili su se predstavnici medija kao i ljepša polovina BUZZ Crew-a, Minea Gracić, Jasna SiječićSelma Bijedić.

Primarna funkcija Roshe modela je da pruži visok nivo udobnosti, da bude nosiv tokom cijelog dana i prilagodljiv različitim aktivnostima i prilikama. U skladu sa ovim principom vodilo se računa o unaprijeđenju ključnih tehnologija Roshe modela i nastanku Roshe Two modela baziranog na inovacijama koje pružaju dodatni komfor. Roshe Two model za gornjište patike koristi specijalne materijale koje povećavju ventilaciju stopala i omogućavaju da se osjećate prijatno tokom celog dana bez obzira na vreme provedeno u pokretu. Kod Roshe Two Flyknit modela, spiralno mašinsko pletenje je urađeno na drugačiji način od Roshe One modela, tako da podrži fizionomiju stopala, da da odgovarajuću podršku ali i da pruži drugačiju i jedinstvenu estetsku notu.

Svoj Nike Roshe 2 i Roshe 2 Flyknit model možete pronaći u BUZZ prodavnicama u Mostaru, Sarajevu, Banjoj Luci i Bijeljini.   

Slični članci

15.
May.
2024.
News
Ali pazi – popust ne vrijedi za BUZZ exclusive artikle. Svi ostali komadi čekaju samo na tebe!
08.
May.
2024.
News
Pridružite nam se u proslavi našeg rođendana i uživajte u sjajnoj atmosferi, fantastičnim popustima i iznenađenjima koje smo za vas pripremili!
22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...