na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
31.05.2016.

JUST RELAX JAM VOL. 5

U Bijeljini će se od petka 3. juna do nedelje 5. juna, održati internacionalni Hip Hop događaj pod nazivom "Just Relax Jam". Jam je prvi put organizovan 2011. godine, a nastao je kao ideja da se obilježi 10 godina postojanja plesne grupe Just 2 Cool…Ove godine Just 2 Cool ekipa slavi 15 godina zajedničkog plesa i putovanja kroz život a poziv na proslavu ide svima koji su zainteresovani da provedu jedan vikend drugačiji od uobičajenog!

Šta to sve podrazumijeva Just Relax Jam? E pa ovako… Petak, 3. jun je rezervisan za crtanje grafita u krugu stare fabrike ,,Zenit’’ a oslikavanje će obaviti petočlana ekipa iz Srbije, Crne Gore i BiH. Takođe, u petak će biti održana i izložba fotografa, dizajnera i ostalih mladih, neafirmisanih umjetnika. Subota je dan rezervisan samo za ples, pa će ugledan tim sudija koji dolaze iz Ukrajine, Bjelorusije, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije, ocjenjivati takmičarski dio ekipe sa cijelog Balkana pa i šire. 

Takmičari će se pokazati u najboljem svjetlu u kategorijama Break-a i Hip Hop-a, nakon čega se svi pomjeramo pedesetak metara dalje na afterparty koji je humanitarnog karaktera pa će sav sakupljen novac otići u svrhe uređenja kreativne kuće za mlade u Bijeljini. Nedelja će biti ispunjenja besplatnim radionica plesa, potpuno otvorenog tipa.

Dođite da nagradimo najbolje, inspirišemo manje dobre da rokaju još tvrđe i da pružimo toplotu i gostoprimstvo našeg grada svima koji nas posjete. Blaze up!

Justice

Slični članci

15.
May.
2024.
News
Ali pazi – popust ne vrijedi za BUZZ exclusive artikle. Svi ostali komadi čekaju samo na tebe!
08.
May.
2024.
News
Pridružite nam se u proslavi našeg rođendana i uživajte u sjajnoj atmosferi, fantastičnim popustima i iznenađenjima koje smo za vas pripremili!
22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...