na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
26.03.2018.

BACK TO THE ’90 ON THE AIR MAX DAY

U Banjaluci je u nedjelju, 25.3. u clubu Rudi predstavljen novi model Nike ikone - Air Max 270. Baš kao i prethodnih godina, i ovogodišnji Air Max Day okupio je ljubitelje popularne Nike linije patika, ali i brojne Banjalučane, koji su bili u prilici da uživaju u nevjerovatnoj atmosferi koja je vladala tokom večeri u klubu Rudi.

I ove godine pažnja svih ljubitelja Nike patika bila je usmjerena na jedan model, i to na novi Nike Air Max 270 – model koji predstavlja spoj Air Max 93 i Air Max 180 patika, koje su obilježile devedesete. Posjetioci su ujedno imali priliku da se upoznaju sa potpuno novom tehnologijom koja je primjenjena u njihovoj izradi i tako budu dio jedinstvenog Air Max iskustva..

Svi ljubitelji Air Max modela imali su priliku da vide neke od najstarijih Air Max modela i uporede ih sa Air Max 270. Osim toga, svi su mogli da odigraju neku od dobro poznatih igrica koje su obilježile 90-te godine (Nintendo, Sega-Mega, Super Mario...) i da osvoje nagrade. Pored ritma devedesetih, dobrog raspoloženja, kultnih Maksica, interaktivnih igrica, najkreativniji gif sa eventa je nagrađen sa Air Max patikama.

Ipak, ono najbolje sačuvano je za kraj, kada se Air Max proslavi pridružio Baki B3, muzička zvijezda devedesetih godina. On je, za sam kraj, izveo svoje najveće hitove i muzikom koja je obilježila devedesete „zapalio“ sve posjetioce. Među njima su bili i obožavaoci Air Max-a: Mia Kozo, Maja Joma, Dejan Jandrić i mnogi drugi

Prenosimo vam djelić atmosfere sa žurke koja nas je podsjetila zašto smo voljeli devedesete i već sada vam zakazujemo viđenje za sljedeću godinu i novi Air Max Day.

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.