na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
04.12.2015.

NIKE AIR JORDAN 8 RETRO

Ove godine Michael Jordan slavi svoj prvi ''Three-peat'' - tri puta za redom osvojeni Play Off NBA lige. U to ime AIR JORDAN brend je ovog oktobra plasirao na tržište dobro poznati model AIR JORDAN 8 sa najnovijim colorway-om.O čemu se radi? Dakle, u čast timova koji su poraženi u finalu Play Off-a od Chicago Bulls-a (1991. LA Lakers, 1992. Portland Trialblazers i 1993. Phoenix Suns) JORDAN brend je svoju '' Three-peat '' osmicu obojio u boje tih timova. Bazna boja patike je bijelo-crna, a ako se zagledamo u vanjski dio patike primjetićemo par linija različitih boja, koje upravo i predstavljaju osnovne boje dresova timova koji su izgubili u finalima.Za razliku od prethodnih sedam JORDAN modela na ovaj model su preko pertli dodata dva kaiša tzv. ''Bunny Ears'' i čičkak koji se lijepi od sredine patike ka nazad. Tehnologija unutrašnjosti same patike preuzeta je iz dobro poznatog modela AIR HUARACHE- takozvana ''Inner Slave''  ili unutrašnja čarapa/rukav.
Donji i srednji dio đona su izrađeni od polikarbonata inače poznatog kao ''Torsion Plate'', dok je u samoj unutrašnjosti đona AIR BUBBLE- vazdušni đon koji nije vidljiv.

Bitno je istaći da se ova patika koristila za košarku, a kasnije je postala neizbježan primjerak SNEAKERHEAD kulture i veoma popularan lifestyle model.
Još jedan bitan detalj koji razlikuje ovaj od OG modela ''osmice'' je logo na jeziku. Ovaj put je urađen JUMPMAN logo sa pozadinom košarkaške mreže i lopte, za razliku od prijašnjih koje su imale krug unutar koga je bio JUMPMAN logo.Prvo izdanje AIR JORDAN 8 modela bilo je februara 1993. godine i to u tri varijante boja (Bugs Bunny White, All Star Aquas i Playoffs Black)

Da napomenemo, model koji trenutno predstavljamo je izašao u ''Nothing But Net'' pack-u, naziv colorway-a je ''Three-peat'' , a oficijalni naziv modela je ''Three Time's Charm''. Model je dostupan u Buzz šopovima i online

 

Slični članci

15.
May.
2024.
News
Ali pazi – popust ne vrijedi za BUZZ exclusive artikle. Svi ostali komadi čekaju samo na tebe!
08.
May.
2024.
News
Pridružite nam se u proslavi našeg rođendana i uživajte u sjajnoj atmosferi, fantastičnim popustima i iznenađenjima koje smo za vas pripremili!
22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...