na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
24.11.2017.

Nike Lunarforce 1 Duckboot

Očekivano ili neočekivano, potpuno smo sigurni da je još jedan redizajn Air Force modela u Lunar Duckboot verziji nešto što mnogi čekaju i po njima navijaju satove na sat vremena kasnije, jer je došla zima. 

Očekujemo čizmu sa udobnušću patike u kojoj možemo da provedemo cio dan, očekujemo da bude topla, prijatna za nošenje i da održi stopalo suvim čak i ako šetamo po snijegu ili kiši.
Nike je i ove sezone sa novim izdanjem Lunar Force 1 Duckboot omogućio baš to, univerzalnu patiku koja je zahvaljujući materijalima korišćenim za izradu ovog modela ujedno i najlakši Duckboot do sada

„Engenierd for winter“ oznaka na gumenoj ploči na jeziku govori sve, nemojte ni jednog trenutka da sumnjate da nije tako. Čak i ako odlučite da ih testirate, brzo će vas razuvjeriti. Lunar Force 1 Duckboot na prvi pogled odaje utisak čvrste i grube siluete jer je namjenjena za loše vremenske uslove, ali udobnost modela je potpuno suprotna njegovom izgledu. Lunarlon međuđon od specijalne legure u svom središtu posjeduje vazdušne komore koje doprinose da koračanje u ovom modelu bude poput šetnje po oblacima, a outsole izrađen od tvrđe gume garantuje stabilnost i savršeno prijanjanje na svakom terenu. 

Gornjište modela izrađeno je od više tipova kože, gume i ripstop materijala, a Watershield oznaka uliva sigutnost da vam voda zaista neće moći ništa. Dakle, Nike Lunar Force 1 Duckboot je i ove godine ispunio očekivanja. Dostupne u više različitih boja, lake za uklapanje sa svakim stilom odjevanja. Svakome daju osjećaj jedinstvenosti, od Fashion ikone do specijalnih jedinica. LF1 su spremne. Nadamo se da ste i vi.

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.