na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

MOJA ASICS MODNA PRIČA
MOJA ASICS MODNA PRIČA
Buzz crew
15.05.2024.

MOJA ASICS MODNA PRIČA

Ljubiteljke urbane mode,

 

Ovog puta sa vama želim da podijelim svoju najnoviju modnu priču i da vam pokažem kako uz pravi izbor patika lako možete da izađete iz okvira standardnog.

Moj izbor je bio iznenađujući i za mene samu. Kao najnoviji sneaker par u mom cipelarniku, totalno neočekivano, ali sa veoma prijatnim iznenađenjem, našle su se ASICS Gel-Kayano 14 patike. Spoj njihove udobnosti i estetike me je oduševio.

Kao veliki ljubitelj patika i neko kome su one dio skoro svakog autfita, veoma mi je bitan vizuelni utisak koji ostavljaju. Svakodnevne obaveze čine da moj život bude pun pokreta, aktivnosti i obaveza, a pored toga, veoma volim i da treniram. Jednostavan izgled ASICS Gel-Kayano 14 modela prilagođava se sportskim, ali isto tako i malo elegantnijim autfitima. U mom slučaju, to je bukvalno sve – od sportske opreme do hajine i sakoa.

Asics patike su sinonim za udobnost, ali ovog puta, Gel-Kayano 14 model je prevazišao i to. Vjerujte mi – ovo su patike za sve. Možete ujutru da krenete na trening u njima, odete na posao i uveče završite na nekoj žurci. Ovaj model sa lakoćom može da isprati svaki autfit. Osim toga što su poznate kao patike za trčanje, svoju estetiku dovele su do vrhunca, pa se tako mogu nositi i uz svakodnevne kombinacije. Spoj bijele i bež boje daje nam mogućnost uklapanja i prilagođavanja svakom stilu. Njihov dizajn i izbor materijala je veoma zahvalan. Pored estetike i udobnosti koju imaju, veoma su otporne i pouzdane u raznim situacijama – od posla do noćnih izlazaka. Izrađene su od kvalitetnih materijala, pa je svaki korak u njima lagan i stabilan, što igra važnu ulogu u situacijama kada smo cio dan u žurbi. 

Ukoliko do sada niste dali priliku ovom modelu, vrijeme je da ga uvedete u svoju modnu priču. Potražite svoj par Gel-Kayano 14 patika u Buzz shop-ovima i online.

 

Do sledećeg čitanja, 

Iva Šćekić 

 

Slični članci