na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

CONVERSE Tenisice Run Star Legacy Cx
CONVERSE Tenisice Run Star Legacy Cx
Buzz crew
24.04.2024.

CONVERSE Tenisice Run Star Legacy Cx

Došlo je vrijeme…napokon! Sezona tenisica se vratila s toplijim vremenom i sunčanom proljetnom sezonom. Sve čizme i tenisice s debelim krznom stavljam na dno ormara i otvaram sezonu udobnih, lagodnih i ‘stylish’ tenisica s novim CONVERSE Tenisicama Run Star Legacy Cx.

Upoznajte se s CONVERSE Run Star Legacy Cx zajedno sa mnom. Ove tenisice čija kompanija već proizvodi mnogi niz artikala preko 100 godina, najprepoznatljivija je po Chuck Taylor dizajnu tenisica koje su svoj put započele kao košarkaške tenisice. Ovaj model je samo novi produžetak Chuck Taylor dizajna. Produžetak, nadogradnja ili redizajn – sami zaključite.

‘Conversice’ ili ‘starke’ ili ‘all star’ koji god naziv koristite sa svakim se slažem, a sigurna sam da ćete se i vi slagati s mojim odabirom tenisica kada pročitate svu hvalu koju imam za     reći o ovom modelu. CONVERSE Tenisice Run Star Legacy Cx naravno dio su linije Chuck Taylor i krase ih ikonični logo koji je bijelo-sivi na medijalnoj strani tenisica uz još jedan indiktivni znak – mala traka na vrhu jezika na kojoj je ušiveno Chuck Taylor. Noviteti koje ja primjećujem i volim na ovim tenisicama su izduženi ‘ovratnik’ i jezik (s kojim mi je mnogo lakše obuvati tenisice na brzinu bez ‘kašike), dodatno ušiveni šiljci sa strane koji podižu ‘look’ i lagan pjenasti CX midsole koji je podebljan (za razliku od klasičnog srednjeg dijela koji ima 3 cm).

Moj primjerak je već na mojim nogama, a gdje je tvoj? Ako vam treba pomoć u vizualizaciji s čime se sve dobro slažu ove starke, zapravo idu sa SVIME, ali neke od mojih najdražih kombinacija su šorc i oversized majica, ležerna haljina do koljena, komplet helanke i sportske majice ili duže pantalone i crop top. Sigurno ne možete pogriješiti ni sa jednom odjevnom kombinacijom.

 

CONVERSE Tenisice Run Star Legacy Cx potraži u najbližoj Buzz radnji ili online.

 

@noelleofficial_

 

Slični članci

19.
Apr.
2024.
Buzz crew
Kako je toplije vrijeme ove godine stiglo ranije, javila mi se želja za jednim pravim „proljećnim“ parom patika.