na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Buzz crew
17.05.2016.

MINEA GRACIĆ

Minea je student fakulteta Marketinga i Odnosa sa javnošću, working model i kreativni addict. Rođena u Sarajevu, danonoćno traži inspiraciju u energiji tog grada, njegovim ljudima i arhitekturi.

Za sebe kaže da je dežurni Instagram ninja koji danonoćno farba svoj profil konceptualnim slaganjem elemenata. Umjetnost i moda joj predstavljaju poligone gdje se može igrati sa bojama i oblicima koji je tjeraju svaki put na novo otkrivanje sebe. 

Ne može se odlučiti između umjetnosti i mode pa je napravila neku sopstvenu sinergiju koja primjenjuje znanja iz umjetnosti, dizajna i mode. Minea je neiscprno nasmijana, vesela i druželjubiva i u sebi nosi pokretačku energiju koju drugi na prvi pogled prepoznaju. Kao članica BUZZ Crew-a, iskoristiće je kako bi na ljude prenijela urbani duh BUZZ-a, koji je čim se susrela sa njim, prigrlila kao svoj.

 

Instagram: mimigrac

Facebook: Minea Gracic

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Jul.
2019.
Buzz crew
Najistočnija tačka koju sam ikada “zapljunuo” poslije Halong zaliva, prije par dana, postao je Nanjing. Grad na samom istoku Kine i mesto gdje sa...
17.
May.
2016.
Buzz crew
Boris je jedan od vlasnika i glavni koreograf mostarskog plesnog studia B-Dance, strastveni plesač koji se od malih nogu okušao u raznim stilovima, al...