na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Buzz crew
17.05.2016.

BORIS ZOVKO

Boris je jedan od vlasnika i glavni koreograf mostarskog plesnog studia B-Dance, strastveni plesač koji se od malih nogu okušao u raznim stilovima, ali je svoje mjesto pronašao u street plesovima.

Istinski uživa u svom poslu i svakodnevno podučava djecu različitih uzrasta, te time doprinosi razvoju novih generacija hip hop kulture na području Hercegovine. Proputovao je našu zemlju i inostranstvo učestvujući u nebrojenim plesnim takmičenjima u break-u i hip hopu, i to kao takmičar, koreograf i sudija. Ne manjka mu ni TV ni pozorišnog iskustva pa možemo reći da mu se život  vrti oko plesa.

Veliki je ljubitelj raznih sportova, kontakta s prirodom te zdravog života, stoga svaki lijep dan provodi napolju igrajući košarku ili nogomet, a u slučaju lošeg vremena razvaljuje prijatelje u stonom tenisu ili nekoj od igrica na Play Station-u. Lud je za patikama i snapbackovima i kaže da će mu ubrzo trebati još jedan ormar jer više ne zna gdje će sa odjećom!

Facebook: Boris Zovko (BeeZoo)

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Jul.
2019.
Buzz crew
Najistočnija tačka koju sam ikada “zapljunuo” poslije Halong zaliva, prije par dana, postao je Nanjing. Grad na samom istoku Kine i mesto gdje sa...
17.
May.
2016.
Buzz crew
Minea je student fakulteta Marketinga i Odnosa sa javnošću, working model i kreativni addict. Rođena u Sarajevu, danonoćno traži inspiraciju u energij...