na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Zakorači u zimu u Timberland Motion 6 cipelama
Zakorači u zimu u Timberland Motion 6 cipelama
Blogger Pick
17.01.2024.

Zakorači u zimu u Timberland Motion 6 cipelama

Draga ekipo avanturista,

 

Dok se bliži zima, pravo je vrijeme da osvježite svoj stil i pripremite se za sve izazove koje nam donose snijeg i hladnoća. Upravo zato želim da vam predstavim najnoviji hit – TIMBERLAND GREENSTRIDE MOTION 6 cipele.

 

Inovacija koja prati vaš ritam

Sa tehnologijom Motion 6 dizajnirane su za sve one koji ne miruju. Bez obzira jeste li u šetnji po gradu ili na planinama, ove cipele vam pružaju slobodu kretanja i maksimalnu udobnost.

Eko privatijiv dizajn

Ako vam je stalo do očuvanja okoline, ove cipele su pravi izbor. Izrađene od održivih materijala, uključujući recikliranu gumu. Dizajnirane su sa stavom da stil može i treba biti prijateljski nastrojen prema planeti. Savršen su spoj modernog izgleda i funkcionalnosti. Bez obzira nosite li ih uz farmerke ili elegantne pantalone, izgledaćete sjajno.

 

Cloud like udobnost

Anatomski oblikovana unutrašnjost i mekani đon pružaju vam osjećaj hodanja po oblacima. Bez obzira na to koliko dugo je trajala vaša avantura, ove cipele će vas podržati pri svakom koraku.

Neka Timberland Greenstride Motion 6 ove zime budu vaš prvi sinonim za stil, udobnost i ekološku osvješćenost. Oslobodite svoj unutrašnju potrebu za istraživanjem i zakoračite u sezonu sa osjećajem samopouzdanja. Pronađite svoj par u Buzz šopovima ili online.

 

Zimski pozdrav,

 

Mladen

Slični članci