na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

PINK AIR FORCE 1  WAY
PINK AIR FORCE 1  WAY
Blogger Pick
01.11.2023.

PINK AIR FORCE 1 WAY

Ćao ekipa,

ponovo sam tu da vam predstavim novi model patika iz Buzz-a, a ovaj put su to NIKE Air Force 1 PLT.AF.ORM. Kao što možete primjetiti, moja opsesija Nike Force modelima se nastavlja.

Većina vas koji su imali priliku da isprate moje best catch-ove znaju da sam najveći fan ovog modela. NIKE Air Force 1 PLT.AF.ORM  su patike koje su me oduševile. Zašto? Pink pop of color će razbiti i oplemeniti svaku modnu kombinaciju, slažu se uz apsolutno sve, I definitivno su patike koje vrijedi posjedovati u svojoj kolekciji. Ovaj put sam ih kombinovala sa NIKE Phoenix duksericom i crnim helankama koje su se savršeno uklopile uz cijeli outfit.

Patike  sadrže oversized gumeni đon, uklopljen sa ugrađenim Air punjenjem, te garantuju udobnost i stabilnost tokom cijelog dana.  Pritom, složićete se da sjajno izgledaju pa je to razlog zbog kojeg su toliko popularne.

Ako ste u potrazi za trendy ali klasičnim i udobnim modelom, ove patike su upravo to! NIKE Air Force 1 PLT.AF.ORM, kao i mnoge druge modele iz nove Nike kolekcije, možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online.

 

Vaša Adna, xoxo!

Slični članci