na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Zakorači u jesen u Puma Mayze Stack patikama
Zakorači u jesen u Puma Mayze Stack patikama
Blogger Pick
18.10.2023.

Zakorači u jesen u Puma Mayze Stack patikama

Hello Crew,

 

Dosta je vremena prošlo od mog poslednjeg bloga, ali nezaobilazna stavka će, kao i prošli put, biti činjenica da sam strastveni zaljubljenik u patike. Nosim razne modele i različite brendove – jednostavno mi je bitno da me patika privuče

Novi PUMA model – Mayze Stack Soft je znak za početak jeseni. Lakoća kombinovanja je možda i presudna stavka kod ovih patika. Raznovrsnost mojih interesovanja zahtjeva i različite odjevne kombinacije, ali se ja trudim da uvijek ostanem dosledna svom stilu i iznesem ga na svoj način.

 

Ove patike su veoma funkcionalne i prilagodljive, kako sportskom, tako i malo elegantnijem stilu. Nova Mayze silueta me “osvojila” na prvi pogled. Podignut đon, minimalizam i neutralne boje čine ove patike jedinstvenim. Moderno i lijepo ne znači uvijek i udobno, ali ako kažemo Puma Mayze Stack Soft, onda mislimo i na udobnost.

Oktobar je mjesec mojih posebnih radosti, mjesec rođendana i slavlja, tako da sam sigurna da će nove patike biti odlično kombinovane uz potpuno različite autfite. Od mene topla preporuka za ovaj model, koji ću slobodno nazvati pravim jesenjim. 

 

Do sledećeg čitanja i nekog novog modela,

 

Iva  

Slični članci