na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

No risk no fun – Take your chance in Nike Air Max 90
No risk no fun – Take your chance in Nike Air Max 90
Blogger Pick
23.08.2023.

No risk no fun – Take your chance in Nike Air Max 90

Dragi moji i drage moje,

 

Mac Miller ima pjesmu ‘Nikes on my Feet’ i sjetim je se svaki put kada pomislim na neku Nike patiku. Prije 33 godine na tržište izlazi Nike Air Max III, model koji je svima poznatiji kao Air Max 90. Tinker Hatfield se svojevremeno odlučio za veći vazdušni jastuk i povećanu fleksibilnost koju, zahvaljujući njemu, i danas možemo da osjetimo dok šetamo u ovom klasiku koji traje već tri decenije.

Najpoznatiji colorway je takozvani Infrared. Prvobitno je predstavljen kao Hyvent Orange, a danas imamo najrazličitije kombinacije boja. Znajući koliko je Air Max 90 udoban, idealan za uklopiti sa bilo kojom kombinacijom, s lakoćom donosim odluku u devet od deset situacija.

 

Tako je bilo i sada. Pozvao sam drugara u šetnju i rekao mu da ponese aparat i par objektiva za svaki slučaj. Ladar je car! Ne znam da li sam vam rekao koliko volim svoj grad i ljude u njemu? U to ime, morao sam da zastanem i ovjekovečim jedan ‘freeze’ ispred zida gdje piše ‘RISK’. Gospodin Rosh Panonsky lično, pravi će znati, umjetnik svog kalibra oslikava naš grad uzduž i poprijeko i daje mu posebnu draž.

Kada čujem Air Max kao da me neko poziva na avanturu i šapuće – adrenalin. Mislim da ne postoji izazov, ma koliko rizičan i izazovan bio, koji ne bih mogao da savladam u ovim patikama. No RISK, no fun – šta da vam kažem. Vjerovatno volim akciju ili sam gledao previše akcionih filmova gde Jackie Chan radi parkour

Spremajući blog, u glavi mi se zaglavila reč RIZIK, zajedno sa pjesmom i sjećanjem na Mac-a. Sledeći put kad vidiš AM90 sjeti me se. Rizikuj kao Tinker. Uradi nešto što želiš iako ti svi govore da ne treba. Reci nekome da ti je stalo. Praštaj… I pomozi nekome ko je pao. Život se mjeri po iskustvima koja stvaramo i pamtimo.

 

Koja je tvoja omiljena patika za avanturu? Čujemo se uskoro, stay fresh!

 

Story

 

Slični članci