na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Play your own game in ASICS EX89
Play your own game in ASICS EX89
Blogger Pick
14.06.2023.

Play your own game in ASICS EX89

Hej, crew,

 

Na početku moje priče o patikama želim da vam se predstavim – ja sam Albino, muzički producent, kompozitor i izvođač. Veliki sam fan patika i nosim ih u gotovo svim prilikama. Dobrodošli u moju Buzz Crew priču kroz koju ću vam govoriti o hrabrosti, udobnosti i izlasku iz zone komfora.

Sve je počelo 2019. godine kada sam došao u Beograd i počeo da gradim svoju muzičku karijeru. Kako sam odlučio da napravim veliki korak i izađem iz zone komfora, ovo je za mene bio jako izazovan period koji me je inspirisao da za današnju priču odaberem baš ovaj model. ASICS ex89 patike su me osvojile već na prvi pogled i u potpunosti oduševile svojim izgledom. Originalno dizajnirane kasnih osamdesetih od strane Toshikazu Kayono-a, Asics ex89 predstavljaju njegov prvi projekat sa ASICS-om. Ova današnja verzija je pravo retro osvježenje koje kombinuje elemente GEL-EXTREME™ modela iz 1989. godine sa modernim tehnologijama.

Gornjište je izrađeno od glatke kože, dok je gazište ovih patika unaprijeđeno FF BLAST tehnologijom koja pruža neprikosnovenu udobnost pri svakom koraku. Klasična sportska silueta se ističe zelenom šarom koja predstavlja pogled na grad iz ptičije perspektive i lako se kombinuje sa različitim bojama.

Zašto sam izabrao baš ovaj model? Zato što me asocira na slobodu, na novi početak, drugačiji je i teži budućnosti, dok istovremeno prenosi nasleđe i tradiciju. Možete ga pronaći u Buzz šopovima, kao i online u više različitih kombinacija boja.

 

Do sledećeg čitanja,

 

Albino

 

 

Slični članci