na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Midnight Navy
Midnight Navy
Blogger Pick
27.04.2023.

Midnight Navy

Zdravo društvo,

U ovom blogu predstaviću vam novi Nike Air Max TW model. Izabrao sam ga prvenstveno zbog svijetlih boja koje se odlično kombinuju sa mojim proljećnjim outfitima. U ovom predivnim sunčanim danima, nećete pogriješiti sa bijelim Air Max patikama.

Ukoliko ste zaljubljenik u modu 90-ih ali cijenite I današnji fast fashion concept, onda je Nike Air Max TW model za vas. Inspirisani su cijenjenom franšizom koja je predstavila Nike Air i postavila temelje za estetiku trčanja. Njihov upečatljiv dizajn pruža udobnost i moderan stil. Svijetli gornji dio u kombinaciji sa ugaonim i organskim linijama stvara nevjerovatan efekat.

Kontrastne boje olakšavaju svaki stajling, a ako ste spremni za sledeći korak, vidljivi neon zeleni vazdušni jastuci daju mu moderan obrt. Ovaj model Nike Air Max TW-a odlikuje patika niskog profila, zbog čega je možete kombinovati sa bilo kojim odjevnim predmetom u svom ormaru.

 

Pogledajte kako sam to uradio, a ako vam se dopada ovaj Nike Air Max TW model, možete ga pronaći i u svim Buzz prodavnicama kao i na internetu.

 

@plugoja

 

 

 

 

Slični članci