na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

CLASSIC AND TRENDY: ADIDAS NIZZA PLATFORM
CLASSIC AND TRENDY: ADIDAS NIZZA PLATFORM
Blogger Pick
08.03.2023.

CLASSIC AND TRENDY: ADIDAS NIZZA PLATFORM

Ćao svima,

ponovo sam tu da vam predstavim novi model iz BUZZ-a koji mi je privukao pažnju. Prvi put kada sam ugledala adidas NIZZA patike pomislila sam na dvije rijeci, CLASSIC AND TRENDY.

Svi već znate koliko preferiram udobnost, a sa adidas Nizza patikama, njihovom platformom i eva uloškom udobnost je prešla na veći nivo.

Znate ono kad vas nešto privlači i ne možete maknuti pogled s toga? Kad odjednom snažno poželite ono što niste ni znalli da želite, a sad, kad je ispred vas, kombinujete sve svoje odjevne kombinacije uz to?? I shvatite da ide na sve.. na pantalone, haljine, trenerku… I onda ih obujete.. i zaključite da.. to je to..

Trendy patike spremne za brzi izlazak iz kuće, šetnje, shopping, piće sa društvom… Obujte ih i svaki svoj outfit podignite na viši nivo.

Nove adidas Nizza zasigurno postaju moje nove omiljene patike, jer mi daju slobodu da se izrazim na najbolji način i istražim nove modne horizonte, a istovremeno zadržavaju taj duh opuštenosti.

Zato ih brzo poruči online ili trči do najbližeg Buzz shopa i uvjeri se da je ovaj model stvoren za tebe i proljetne dane.

 

Vaša Adna!

Slični članci