na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style
Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style
Blogger Pick
01.03.2023.

Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style

Zdravo, momci. Opet ja, ovaj put, odlučio sam da vam predstavim moj novi omiljeni model, Nike Air Max Furyosa.

Na prvi pogled ovaj model mi je privukao pažnju, počevši od dizajna, siluete, a posebno boje, a sigurno će biti dio moje rotacije ovog proljeća.

Nike Air Max Furyosa, iako im je izgled inspirisan patikama za trčanje, ovaj model spada u kategoriju lifestyle. Udobnost je na visokom nivou, a tokom cjelodnevnog nošenja bez problema će se suočiti sa vašim svakodnevnim izazovima.

Zakoračite u modu devedesetih i postanite ikona stila 21. vijeka. Hrabrost, originalnost i udobnost sinonim su za Nike Air Max Furyosa model.

Valovite linije gornjeg dijela patika sadrže bogatu mješavinu materijala, kao što su mreža i TPU detalji. Veća potpora stopala,  pjenasti srednji đon i sigurna podrška za gležanj osiguravaju savršenu stabilnost I udobnost. Dvostruke pertle koje idu od prednjeg dijela do pete omogućavaju vam da savršeno vežete patike na neobičan način. Budite odvažni i spontani, i izrazite svoj stav u elegantnoj silueti ovog modela.

Ono što mi se najviše dopalo kod modela Nike Air Max Furyosa je živopisna boja, a mogu se kombinovati sa bukvalno svakim komadom odjeće. Oni će, sigurno, biti dio mog kostima ove proljećne sezone.

Nadam se da vam  se sviđa kako sam to uradio. Ovaj Nike Air Max Furyosa model dostupan je u svim Buzz prodavnicama, kao I online.

Do sljedećeg puta

Zoka.

Slični članci